04.01.2011 01:17
-
4928
    
  2 | 2  
 © Микола Щасливий

Зимовий конкурс поезії – «Вірш про зиму».

Доброго дня, автори сайту «Проба Пера». Ми дуже вдячні, що ви у нас друкуєтесь та збагачуєте літературну скарбничку сучасної України. Зараз на вулиці холодно та багато снігу, адже зима, що приводить до зимової творчості. Але ось не багато на сторінках сайту зимових творів, особливо віршів про зиму, і це не тішить. Ми вирішили виправити цю ситуацію і наповнити сайт зимовими віршами. Для цього, оголошується новий конкурс – «Вірш про зиму».  


Умови конкурсу такі: 

– допускаються лише унікальні вірші, які до цього ніде не друкувалися; 

– вірші мають бути на українській мові; 

– до участі приймаються лише «автори» літпорталу (хто не знає, авторами стають автоматично усі дописувачі, які розмістили 3 і більше публікацій); 

– автор може розмістити лише власний твір; 

– розмір вірша має становити не менше 16 рядків; 

– твір має бути «про зиму» (це не значить, лише оспівування зимової природи, це можуть бути, наприклад, роздуми про кохання в теплій кав’ярні на засніженій вулиці, чи поезія про Різдво Христове… Фантазуємо!); 

– кожен автор може розмістити кілька віршів, але в будь-якому разі лиш одна поезія, краща, буде розглядатися при виборі переможців конкурсу «Вірш про зиму». 


Вимоги до оформлення: 

– твори не мають містити помилок (більше помилок – менший шанс перемоги); 

– в полі «Підзаголовок» має міститися помітка «Вірш про зиму», що є підтвердженням участі в конкурсі; 

– твори мають бути доповнені великим зображенням на зимову тематику і стосуватися теми вірша. 


(Твори, які частково чи повністю порушують якийсь із вказаних пунктів просто не розглядатимуться при виборі переможців. Тобто адміністрація не буде вказувати на недоречності та причини ігнорування деяких творів.) 


Термін тривання конкурсу: з 4 січня по 30 січня 2011 року. 


Оголошені переможці будуть після 1 лютого в продовж тижня. Звісно, кращих авторів чекатимуть нагороди. В цей раз ми вирішили зробити 4 призових місця. І, по традиції, переможцям будуть подаровані поповнення рахунку мобільного зв’язку (самих популярних операторів України) в еквіваленті: за 1 місце – 50 грн., за 2 місце – 30 грн., за 3-4 місця – по 10 грн. Кращі твори будуть вибиратися на основі ваших голосів, коментарів та власної, суб’єктивної, думки і смаків адміністрації літ порталу «Проба Пера». (Якщо з якихось причин конкурс не набуде популярності і буде опублікований лиш один твір і він повністю сходитиметься з критеріями та вимогами, він отримає весь бюджет конкурсу і автор цього твору буде нагороджений скретч-карткою українського мобільного зв’язку номіналом 100 грн. При лише двох публікаціях чи трьох, адміністрація поділить бюджет вже між цими людьми в доречних для призових місць пропорціях.) 


Бажаємо успіхів в зимовому змаганні А хто не отримає перемогу, обов’язково буде нагороджений уважними читачами та оцінками колег і відвідувачів. Зима чекає від вас неабияких здібностей, щоб передати усю її красу та чарівність.  


З Новим роком, друзі! 


P. S. Кожен із вас, складає долю літпорталу. Якщо конкурс для вас цікавий, ми зробимо аналогічні поетичні змагання про весну, літо, осінь. А якщо учасників буде багато, нагороди теж видозміняться і стануть ще приємніші та корисніші. Це все залежить від вас, авторів літературного порталу «Проба Пера», і вашої зацікавленості проектом.  

Усі думки по цьому питанню, можна записувати в коментарях під цією публікацією, нам приємно дізнатися ваше відношення до наших конкурсів та літпорталу «Проба Пера» в цілому. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.04.2011 19:47  Тетяна Чорновіл 

Дуже-Предуже приємно!!! Дякую за визнання! Ще як завжди хочу подякувати адміністрації порталу, всім читачам і авторам-колегам! До наступного конкурсу!

За визнання й вітання милі 

Вам вдячний ліс Рудий на схилі!!!   :)))))

 17.04.2011 19:30  © ... 

Ось і результати з`явилися, читаємо про переможців в останній публікації розділу "Конкурси".

 13.03.2011 21:44  © ... 

Про конкурс "Вірш про весну" поки не думав...

Вибачте за затримки результатів до останнього конкурсу, але я зараз дуже далеко від справ і свого компьютера. Як повернусь з поїздок, так і все буде оголошено.

 13.03.2011 18:07  Тетяна Чорновіл => © 

Я зрозуміла! Ви, пане Миколо, дожидаєтесь, щоб ми швиденько повикладали все своє весняне до останнього вірша, а тоді хитро оголосите конкурс "Вірш про весну". Чи може в вас інші плани?

                                      Нетерплячий автор.

 17.02.2011 23:26  © ... 

Хочу попросити вибачення за затримки з результатами, але дуже багато справ. Адміністрація старається якнайшвидше все владнати та опублікувати імена переможців. Затримки будемо якось компенсувати ))

 09.02.2011 17:16  © ... 

Були певні затримки, але про конкурс адміністрація пам`ятає. Усе скоро вирішиться і результати скоро опублікуємо.

 02.02.2011 03:04  © ... 

Конкурс завершений, але проголосувати за кращий твір ще є можливість.

 19.01.2011 19:42  Тетяна Чорновіл 

З задоволенням поділилася б з дванадцятилітніми "досвідом" і віком. Але все минає. Не встигнете оглянутись, як набудете свого. Удачі. :))))))

 19.01.2011 17:35  © ... => Ангел 

Звичайно, що змагатися зі старшими важче, але це не є дитячий конкурс. Тому лишається одне, писати в 12 краще, ніж в 20 чи 50, щоб перемогти. Але головне участь, а якщо ні, і страшно змагатися з дорослими, є досить багато конкурсів для дітей.

 19.01.2011 16:40  Ангел => © 

Я хочу сказати декілька слів щодо конкурсу "Вірш про зиму" і інших конкурсів, які будуть далі. На мою думку, можливо, слід, оцінюючи твір, брати до уваги вік автора. Я, можливо, наймолодша з авторів (мені 12 років), тому мені важко змагатися з іншими авторами, які набагато старші від мене. У них набагато більший життєвий досвід.

 17.01.2011 03:58  © ... 

2 тижні пройшло і 2 тижні ще лишилось. Нові вірші додаються постійно, що дуже добре. Адже це дає можливість крім подарунків, отримати звання кращого не з п`яти поетів, а, можливо, кількох десятків. А це вже щось значить.

 14.01.2011 06:09  © ... 

До конкурсу вже опубліковано 11 віршів.

Поспішаймо, лишилось трохи більше, ніж 2 тижні.

Дуже радує, що є вже чимало публікацій. Підраховуючи на око, кількість зимових творів зросло десь на 25 відсотків. Ура! І чекаєм нові вірші :) Адже зараз читачі так запало шукають зимову творчість...

 04.01.2011 22:08  © ... 

УВАГА! КОНКУРС!