26.09.2015 00:07
для всіх
462
    
  5 | 8  
 © Серго Сокольник

Розлучення

Розлучення

Розірвались корали. Намистини

Покотились долівкою з сумом...

Ти бажаєш зрікатися Істини?

Це мені не потрібно. Подумай, 


Що ти можеш залагодить зреченням?

Не збереш у долоні кохання.

Все кінчається. Всі ми приречені

Пити чару, неначе востаннє...


А розірвана Істина Правдами

По приватних кишенях розходиться.

Не по правилах, ой, не по правилах

"Догравати" кохання доводиться...


Тож омийся сльозами розлучними, 

Як-то водиться в царстві жіночому!..

Не зрікайся. Вже краще відмучитись.

Так буває. Хоч ми і не хочемо...




© Copyright: [Серго Сокольник], 2015

Свидетельство о публикации №115092510404 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.09.2015 10:01  Тадм => © 

Перечитала ще раз, прочитавши вірш Немезіди. По-іншому тепер сприймається. 

 26.09.2015 09:46  Тадм => © 

цікаво

 26.09.2015 05:59  Каранда Галина => © 

сподобався вірш. особливо третій стовпчик.

щодо коментів - мені значно більше подобаються ті, про просто пише хороші вірші для душі, аніж ті, хто постійно говорить про ПОЕЗІЮ, ТВОРЧІСТЬ, неперевершену роль поета у житті нації, просвітництво і іже з ними... автоматично ставлячи СЕБЕ  - НАД...   як на мене, я в реалі знаю поетів, що не вміють гвіздка забити, тому  більше поважаю ремісників, які вміють руками зробити корисну річ... вірша навіть я стулити вмію... і да, якби я йшла сюди за ВІРШАМИ, то я б і не йшла... скачала б томик класиків, та й читала собі... Мене значно більше цікавить сам процес і люди, які тут. Ви теж лукавите. Якби вас цікавила виключно поезія, як ви постійно наголошуєте, ви вийшли б звідси відразу після початку оцього гидополоскання. Значить, не виключно... 

Да, ледь не забула))) дуже люблю читати те, що ви називаєте "бурмотанням божевільного"))) для мене воно є антонімом безкінечного  мусоління банальних тем, і сенсу в ньому іноді на порядок більше, може, просто не всі його бачать? так в написаній формулі геометричної фігури теж більшість не побачить самої фігури... комусь треба її з тінями намалювати, комусь - креслення зробити, хтось тільки з готового макету зрозуміє, що то за штука така... а комусь - і формули достатньо, щоб чітко її з усіх боків побачити і усі її властивості зрозуміти... це таке...

от написали Ви сьогодні - гарний вірш. Був би тільки він - було б тільки бажання сказати вам щось хороше. А своїм вічним товчінням води в ступі  викликали купу поганих емоцій. вмієте ж...