08.10.2015 17:33
лише 18+
245
    
  7 | 8  
 © Оксамит

Meu outono

Meu outono

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

А ніхто і не казав, що мрія повинна бути розумною.(Террі Пратчетт)

Осінь-Жінка-Ніч-накриває з головою, і тихенько чорною кішкою виплигує у вікно... Зоряні срібні прикраси-Холодно.., Місячний кулон кольору слонової кістки-Дорого... Від чого так боляче? Біль сковує усе тіло.., ти намагаєшся випрямитись, робити якісь різкі рухи. Не допомагає. Болить... Змирись.., відкинь і забудь... Сіріє... Склянка води з лимоном. Думки, роздуми, запитання і відповіді-чорними плямами Зневіри лягають на біле шовкове полотно Надії... Відкинь. Кому воно треба? Заради чого? Куди все поділось? Все те, що поєднувало, все те, що давало відчуття того, чого ніколи не було. Змирись. Нема...

Перший приморозок зробив траву накрохмаленою... Холодно. Квіти заскляніли, випрямились і зробились якимись покинутими... Важке повітря спирає подих. Досить. Не думай. Не шукай. Відпусти...

Осінь-жінка-день всміхається разом з несміливим промінчиком сонця. Палідромічність з зеленими очима. Тепло... Заварена м`ята, ложечка меду і ароматна корична паличка. Рідне... Забути? Змиритись? Зневірилась чи вірю?.. Літери.., можливо непотрібне написане? Питання і відповіді, лягають у недомовленність... Боляче? Не знаю. День робить сильною... Болить...

Я ніколи не претендувала на Твою Свободу. Чудово розуміючи на що йду. Розділені простором в якому завжди було відсутнє-Дорого. З`єднані рідкими зустрічами в яких панувало-Рідне. Суттєва різниця, так як між Тілом і Душею... Покинута, забута... Чорна густа в парі з пачкою "dunhill". Рятує? Боляче? Чи змирилась?

Старий Ренуар розбитий різними формами артриту, прив`язував пензля до рукава і малював, бо вірив, що біль минеться, а краса залишиться... Невже змирилась і зневірилась? Ковток білого сухого.., так стане трішки легше. Незважаючи ні на що- Вірю! Чекаю!

Неповторна палітра осінніх кольорів... Жива картина, де говорить Серце. Ще один день добігає кінця.., ніхто не переступає межу. Легким шифоном п`янить осінній вітер, закутує у теплу пелерину Споминів... Болить...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.10.2015 17:30  Малена.. => © 

Женское сердце..Сколько оно может выдержать ? Обид ,боли , неблагодарности..Оно продолжает любить и верить ! За что ?? И кого ?? Ведь здравый смысл никто не отменял.Но мы продолжаем любить тех ,кто нас не любит..Любить и ждать.А вдруг..и его сердце вспомнит,что такое любовь....

 11.10.2015 15:30  Люлька Ніна => © 

Майстерно. Прекрасна проза.

 11.10.2015 09:49  © ... => Оля Стасюк 

Дякую Оленко!

 10.10.2015 17:26  Оля Стасюк => © 

ого, вразило. Чудово.

 09.10.2015 10:20  © ... => Панін Олександр Миколайович 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 09.10.2015 10:18  © ... => Лариса Пугачук 

Дякую Вам!!!! Вітаю Вас пані Ларисо)))))

 09.10.2015 10:18  © ... => Тетяна Белімова 

Все буде добре! Дякую!

 09.10.2015 10:17  © ... => Тетяна Чорновіл 

Вдячна Вам пані Тетяно!

 08.10.2015 23:05  Панін Олександр Миколайович... => © 

MI OTONO
Криїхка морозна печаль, болить? Мабуть, то добре, свідчення того, що минуле було справжнє, а зараз - відкат, неминучий як приплив-відлив.
Змерзла трава стала казково-смарагдовою, скляні квіти не розіб`ються, лише дзвінко-небесно виграіватимуть, нначе челеста,
Паліндром, хто це відчув? Це я, але не відчула, лише раціо. Болить? Мабуть нічого не відчувати - ще гірше, а так - жива. А навіщо таке життя, а просто так. Казала ж одна чаклунка: "Життя прекрасне у будь-якому віці" (і стані).
Присмерки, ніжні, м`які. Добре, у ясний сонячний день було б гірше.
Вірю? Чекаю? - Так, але зараз не буду про це думати, Цілих декілька секунд, якщо зумію.
Елегантна, рафінована пані, у вишуканих шатах, серед гарних пахощів і дорогоцінних келихів. Напої, створені природою, ані краплини алкоголю, він її не отримає, вона страждавє, там, на одрі відтемпорованого щастя. Я споглядаю на неї і трохи відсторонююсь думками та тривогами.
Так не триватиме довго, спомини знайдуть, заволодіють, медитація не врятує на тривалий час.
Так мало статись, так сталось, я знала на що йшла! Але були миттєвості кохання і це є щастя.

 08.10.2015 20:32  Тетяна Белімова => © 

Сумно трохи стало... Скоріше б минало!

 08.10.2015 18:30  Тетяна Чорновіл => © 

Віра дорогого варта!
Нехай минає біль.
Трепетна чуттєва замальовка.