14.10.2015 23:29
для всіх
124
    
  - | -  
 © Іванна Западенська

Передмова автора

Передмова автора

з рубрики / циклу «3030: Постапокаліпсис»

Дорогі читачі! Гадаю, що для цієї книги я взяла досить актуальну і цікаву тему, яка є доцільною для кожного з нас, адже ми настільки захопились науково-технічним прогресом і своїми власними потребами, що забули, як боляче ми робимо іншим живим істотам, як потерпають через це брати наші менші, як задихаються легені нашої планети, як страждає природа, а від цього, будучи складовою природи, страждаємо і ми самі, абсолютно цього не помічаючи. Усі ми повинні згуртуватись і разом турбуватись про наше довкілля, бо якщо не ми, то хто? 

За релігійною теорією виникнення людини у цьому світі, людина була створена, як єдина розумна істота, як вища істота, котра стане охоронцем довкілля і повелителем цього всього. І, якщо повелительство присутнє, то де ж охорона? Ми зовсім не бережемо те, що маємо, а коли втратимо, то будемо гірко про це шкодувати. Хіба ж не краще буде, якщо ми попередимо біду, якщо не дамо їй прийти до нашої спільної домівки? Як на мене, краще турботливіше ставитися до матінки-природи, аби в майбутньому наші спадкоємці могли побачити на власні очі справжню квіточку, справжню зелену траву, справжнє дерево, справжнього метелика, справжню тваринку і так далі не в музеї чи у снах або ж у мережі Інтернету, а насправді, у реальному житті. 

Тож давайте разом боротися за краще майбутнє! 

Сподіваюсь, що моя книга піднесе Ваш дух і змусить Вас берегти навколишнє середовище. 

Бажаю приємного читання! 



Україна, 13.10.2015 р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.10.2015 23:33  Суворий => © 

Глибоко копнули... Тут з 2020 не ясно чи буде воно взагалі.