20.10.2015 13:49
лише 18+
184
    
  4 | 4  
 © Оксамит

Дощить

Дощить

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Відчуження наперекір любові. Вона розуміла, що їй пора, але всіляко відтягувала годину відходу. Боротьба душі і розуму. Розум переміг. Пішла. (Ельчин Сафарлі "Якби ти знав")

Дощить.., і хочеться пробігти повз Осінь... Яким яскравим був світ, в якому життя складалось з красивих дрібниць, на які було не шкода ні часу, ні сил. Дрібниці в єдине ціле, оживляючи в пам`яті емоції, відчуття і колір. Дощить... Терпкий аромат галасливої вулиці з несамовитою жагою вбирає і поєднується з сірими, срібно-холодними краплями. Налетівший вітер виграє томну мелодію опадаючого листя. Лірична істерія. Життєве перепуття. Якого кольору Осінь? Що їй до душі? Експеременти? Колірні рішення? Замислуватий декор, фактура, незвичайність... Дощить.., сірі срібно-холодні змивають шовкову легкість закутують у важкий гобелен. Максимально чіткі лінії. Простота і довершенність образу. Ніякого контрасту. Дощить... Хочеться пробігти повз Осінь, відкрити душу відчуттям і дозволити собі бути справжньою...


- Осінь.., рідна, як завжди права, 

Останнім листом опадає мрія.

В написанім читав Ти - Я твоя.

В побаченім стирала Я надії...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.10.2015 12:35  Деркач Олександр => © 

гарно, атмосферно

 21.10.2015 09:01  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко, болючий і щирий твір! Як завжди у Вас!
А ці поетичні рядки у кінці тексту такі щемливі! Беруть за душу!
Хай все буде добре!

 21.10.2015 08:44  Тетяна Белімова => © 

Окрема подяка Вам, пані Алло, за епіграф. Читаю далі))

 20.10.2015 17:19  Малена => © 

Настоящей надо быть всегда..Живой и как губка впитывать окружающий мир ! Ты такая..И твоя проза настоящая. А какая осень ,зависит от состояния души. Когда человек счастлив ,то счастье он видит и в серых каплях дождя..

 20.10.2015 16:17  © ... => Олена Вишневська 

Вітаю Оленочко! Радію Вашим відгукам. Дякую!

 20.10.2015 15:18  Олена Вишневська => © 

"Хочеться пробігти повз Осінь, відкрити душу відчуттям і дозволити собі бути справжньою..." - які чудові слова!!!!!
Дуже сподобалось!

 20.10.2015 14:49  © ... => Лариса Пугачук 

Вдячна!!!

 20.10.2015 14:48  © ... => Ольга Шнуренко 

Дякую

 20.10.2015 14:00  Ольга Шнуренко => © 

ДОЖДЬ - это слёзы и воспоминания;
ДОЖДЬ - это плач погасшей любви;
ДОЖДЬ - это дрожь, страх и молчание;
ДОЖДЬ - это крик заболевшей души;
ДОЖДЬ - это муки людского сознания;
ДОЖДЬ - это сумрак разбитой мечты;
Все это, потому что ДОЖДЬ - это ты…
С сайта