21.10.2015 12:00
лише 18+
204
    
  6 | 6  
 © Оксамит

Жовтень

Жовтень

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Все складеться. Все встане на свої місця. Все заспокоїться, вийде, вирішиться.(Омар Хайям)

Так не хочеться, щоб світ ставав простим... Осінь-пора класичних мелодій, англійських сніданків, французьких десертів, пора сонячного світла. Пора-діамантових ночей і повного місяця. Пора магічно змішаних нот настрою. Дорогоціний елексир любовного зілля. Пора шовкових платків, стильних перчаток, незамінних парасольок. Емаль, скло, кераміка, кашемір і мереживо. Яскрава ілюмінація кольору. Пурпуровий рубін, сапфірна велич неба, фіолетовий авантюрин, акорди білого мускату в поєднанні з золотом і платиною. Осінь-блискіт жінок і елегантність чоловіків. Своєрідність і унікальність. Затишний чайний ресторанчик, в якому господарює Жовтень. Там заварюють мрії у тендітних філіжанках з саксонського фарфору. Дрібні недоліки, які створюють природну красу. Завмирання серця. Очікувані подарунки...

Жовтень подарував їм їхню першу ніч. Легкий дотик несміливості. Тепло. Від чого? Напевне від завареного мріями чаю...

Так не хочеться, щоб світ ставав простим...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.10.2015 19:06  © ... => Лариса Пугачук 

Пані Ларисо, мені так приємно. Вдячна Вам, що сприймаєте мій світ і розумієте його!

 21.10.2015 19:04  © ... => Мальва СВІТАНКОВА 

Спасибі Мальвочко)!!!

 21.10.2015 19:03  © ... => Панін Олександр Миколайович 

Олександре Миколаєвичу, як завше праві!!! Дякую!!!

 21.10.2015 19:01  © ... => Тетяна Чорновіл 

Вітаю пані Тетяно, радію, що сподобалась Вам моя Осінь)

 21.10.2015 19:00  © ... => Ганна Коназюк 

Дякую Анічка, за теплоту за настрій, за розуміння!

 21.10.2015 17:48  Ганна Коназюк => © 

Пані Алло! Просто бравіссімо!!! Яка прекрасна мініатюра! Вона мені додала особливого настрою - дякую!!!
В улюблене!

 21.10.2015 15:50  Панін Олександр Миколайович... => © 

Світ ніколи простим не стане, а як стане - свту кінець настане.

 21.10.2015 13:06  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Чудова картина словом!)

 21.10.2015 12:44  Тетяна Чорновіл => © 

Світ чарівний. Як і осінь, описана Вами.