23.10.2015 12:32
для всіх
175
    
  6 | 7  
 © Оксамит

Для тебе Ларисо

Для тебе Ларисо

з рубрики / циклу «вітання»

Є люди, які володіють природним магнетизмом. Що таке ексклюзивність? Це особливість. Що таке елегантність? Це відчуття стилю в усьому. Я б хотіла створити святковий настрій! Не має значення де ми живем, і яка між нами відстань. Хай грає вальс! Для Тебе ЛАРИСО!


Я спробую вгадати, чого прагне Жінка? Я пригощатиму Тебе коктейлем під назвою "сокровенне бажання" Скоштуй...

Сміливе поєднання ніжності і прозорості, оригінальності і простоти, вишуканого шарму і дитячої наївності. Я хочу щоб Ти відчула настрій часу...

Сьогодні Твій день! Хай грає вальс! Для Тебе Ларисо!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.10.2015 09:20  Тетяна Белімова => © 

Дуже сподобалося! Чудово!
Так тільки Ви вмієте))

 24.10.2015 09:19  Тетяна Белімова => Лариса Пугачук 

Приєднуюся і тут! Зворушена чудовими словами цього вітання!

 23.10.2015 23:51  Ганна Коназюк => Лариса Пугачук 

І тут приєднуюсь до такого чарівного вітання!!!

 23.10.2015 14:21  Ольга Шнуренко => Лариса Пугачук 

Я також вітаю Вас, пані Ларисо, з Днем народження! Звичайно, не тільки в цей день, а й щодня, бажаю Вам поваги і любові від рідних та друзів! Хай сьогодні Вам дарують ніжні квіти і щирі побажання щастя та здоров`я, хай радістю буде ваша родина багата! У Вас велике серце і багатогранне бачення і людей, і життя! Ми всі Вам дякуємо за щирість і за правдивість. Сьогодні буде не одна присвята Вам в честь вашого свята, бо Ви справжня!

 23.10.2015 13:58  Тетяна Чорновіл => © 

Гарне вітання!
З танцями!))
Приєднуюсь до щирих добрих слів!
Танцюйте, Ларисо! Це Ваш день.