14.11.2015 23:06
для всіх
185
    
  3 | 3  
 © Серго Сокольник

Париж, пт 13, поетичне

Париж,  пт 13,  поетичне

Серце обпечене полум"ям.

Спокою пошук облиш.

Стань до останньої сповіді-

Полум"ям в серці Париж.

Жаб"яча лапка- не каша?

Каша. А нині ще й наша...


Зброю олією вимасти, 

Вирий бліндаж у кутку, 

В кого котедж (чи хатинонька)

Краєм села у бузку.

...світ значно більший, ніж треба...

Світ вже надходить по тебе.


Часу удосталь ти матимеш

Злити вірші у гальюн. 

В ньому ж-бо скоро й писатимеш

Ту писанину свою.

...вклади в афери Мавроді-

Стануть вони у пригоді?


"Совість" ти, вчавлена, нації

У ізоляціонізм, 

Мрієш надійно сховатися

В "метаквітчастій" фігні?

...треба б відзначити, схоже, 

Тих, хто читать її може...


Мильної опери серія...

Щастям уквітчаний край...

Тільки про Римську імперію

Й варварів не забувай.

...бо до Прогресу- стежки.

...а по узбіччях- кістки...


Баїньки. На ніч вдягаємо

Бронежилет від Кутюр.

Виживем- знову "злабаємо"

Метаквітчастий гламур...

...тих, хто такому навчили, 

Варто б підняти на вила...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.11.2015 23:38  Тетяна Чорновіл => © 

Краще б не було цих жахливих подій, в голові не вкладається, як далеко може зайти людська глупість в коктейлі зі злістю!
Ви знайшли влучні, вдалі слова і порівняння, щоб описати те жахіття.
Сильний вірш.

 15.11.2015 19:56  Антоніна Грицаюк => © 

Сергію Ви як завжди неперевершені! Влучно відобразили страшні події в п`ятницю 13...

 15.11.2015 08:10  Каранда Галина => © 

да, ця п`ятниця 13-го себе показала...
сильний вірш. деякі образи дуже сподобалися.