27.11.2015 19:01
лише 18+
342
    
  9 | 10  
 © Оксамит

Просто про тебе

Просто про тебе

з рубрики / циклу «Ліловий світ»

Можливо, це не те, що треба, але це те, що є. Прийми і живи (невідомий автор)Присвячую Вірозуб Галині загинувшій сьогодні 27.11.2015. в безглуздому дтп

Для того, щоб вплинути на світ вчинок не обов`язково повинен бути великим-так кажуть... А ще кажуть, що є люди яких цілує Господь. Цілунок той-дар, а який?., то сам Господь знає...

Гарне мальовниче село. Чепурні будиночки, садочки, колодязі, квіти, городи, і біля кожної садиби, чи то лавочки, чи ослони, бо в кожному поселенні по різному звуться. Та й не так, то вже важливо.

Тієї світлої днини, біля такого ослончика зупинилась огрядна жіночка. Зупинилась.., задумалась... Про, що та думка? Всміхнулась сама до себе. Поправила хусточку, зітхнула. Провела рукою по тій лавочці, з такою ніжністю, немов кошеня погладила. Підняла очі, а в них такий сум і жалісливий і печальний. Згадалось? Так згадалось.

Давно вже продана батьківська хата.., а часом так тягне, так кортить приїхати і торкнутися...

Було собі безтурботне дівча. Одне у батька і матері. Квіточка-красуня. По неволі згадаються слова Гоголівської Оксани - І чого то люди кажуть, що я така хороша? З чого ті люди взяли?

Батькова донька-єдина, кохана. Бавив подарунками, та словом добрим озивався. Мати голубила її єдину, втішаючись, радіючи... В тій любові й зростили. Хорошою, чесною, доброю...

Згадалось... Змахула слізку від споминів.., дитинство, юність, батьки... Шелестіло опадаюче листя. Все ж добре. Життя воно, як ріка біжить і немає ні початку ні краю.., біжить собі... А все склалось. Все добре. Це сьогодні душа так линула, до рідного, до незабутнього...

А про цілунок Господа? Ту жінку Господь цілував по доброму, наділивши талантом, який так і зветься - Доброта... Господь даремно не цілує. Опадаюче листя шептало - Пам`ятаємо...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.12.2015 22:38  Якобчук Павло => © 

Мої співчуття Алочко. Приймати з руки Божої будемо все.

 07.12.2015 06:32  Олександр => © 

Царство Небесне...

 06.12.2015 08:32  Ігор Рубцов => © 

Співчуваю, бо й мені близько те, коли друзі бувають ближчіми навіть рідні.

 01.12.2015 13:57  © ... 

Дякую Всім за підтримку і розуміння

 30.11.2015 09:07  Максимів Галина => © 

Світла їй пам`ять поміж людьми і вічне життя у Царстві Господньому!

 29.11.2015 21:22  Олена Вишневська => © 

Прийміть співчуття, пані Аллочко...........

 28.11.2015 10:10  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко, прийміть мої співчуття... Тримайтеся...
Царство Небесне...

 27.11.2015 22:49  Люлька Ніна => © 

Пані Алло, як у нас кажуть: " Най з Богом спочиває." Усім серце співчуваю Вам і розділяю Ваше горе. Сумую разом з Вами. Я хоч і не знаю Вашої подруги, але Вона була хорошою людиною, бо Вона Ваша подруга. Най Вам Бог поможе перебути це непоправиме горе. Вічна Їй  пам`ять.

 27.11.2015 21:59  Ганна Коназюк => © 

Щемно написано........
Вічна пам"ять і царство небесне Вашій подрузі...

 27.11.2015 19:56  Панін Олександр Миколайович... => © 

Небо знає, навіщо забирає кращіх, на небесах їх теж бракує
вони і зараз пам`ятають, оберігають нас...
Наші Співчуття...