02.12.2015 22:21
для всіх
171
    
  4 | 4  
 © Ольга Шнуренко

В полоні роздумів глибоких

з рубрики / циклу «Філософські мотиви»

"Маски, які ми одягаємо кожного дня,
не наповнюють наше життя тими образами,
які ми хочемо бачити в собі,
а навпаки вбивають нашу сутність"
автор - Аріночка, проект ХайВей

"Змішались різні почуття у круговерті, у когось - все в душі, а в іншого - відверті, та головне, щоб люди були щирими, слова у віршах - лиш правдивими"


"Мінорний візерунок на вікні намалювала пізня осінь, сумні думки блукають уві млі, і біль кричить у серці стоголосо"


"Неримоване, не вірно наголошене, часом розхристане життя моє, але, все ж таки, внутрішній стержень, прихований ритм і внутрішня рима є"


"Чи гординя чи гордість – не знаю, тихий смуток потроху зникає. Чи останній акорд, чи черговий? Що ж, повішу на двері підкову"


"Розчісую заплутані думки, аналізую різні вчинки, черговий вірш нашіптую вночі, енергію черпаю уві сні, а на світанку знов нові обжинки"


"І вранці знову, як жива вода, мінлива та іскриста, як роса, а те, що негаразди і біда, мене цікавить менше, ніж краса та полум’яна осінь золота, яка несе на крилах в майбуття"


"В долонях втримати щастя, на жаль, нелегко, бо не все залежить тільки від мене, а от зберігати кохання в серці і в душі, чи ні - вирішувати лиш мені"


"Моє минуле, як цілющий трунок, а спогади біжать, немов струмок, сьогодні я шукаю порятунок у віршах і в польоті до зірок"



м. Київ, 2.12.2015

Ольга Шнуренко цікавиться

  • Ольга ШнуренкоМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.12.2015 19:10  Тетяна Чорновіл => © 

Чудова сповідь!
Натхнення Вам і щасливого зоряного польоту!

 03.12.2015 16:13  Панін Олександр Мико... => © 

Життя неримоване, неузгоджене незрозумілою втіхою припорошене, у подорож я посмішку беру, тому радію просто, що живу.

 03.12.2015 13:50  Ганна Коназюк => © 

Мудро і красиво!.. Забираю в улюблене - ще буду перечитувати! ;-)

 03.12.2015 09:53  Тетяна Белімова => © 

Олю, які слова чудові Ви знайшли для своїх афоризмів! Недаремно говорять, що все йде зі споду душі і серця. І якщо серце чисте - то й мова буде такою ж!
Це я трохи надихнулася Вашою римовонаю афористикою)) Забираю в улюблене)) Два останні дуже і дуже сподобалися!

 03.12.2015 02:24  Каранда Галина => © 

Новий жанр получається. Афори(т)міка:). Цікаво...