17.01.2011 02:11
-
909
    
  1 | 2  
 © Наталка Янушевич

СУЧАСНИК - ПОЕЗІЇ

Це, на жаль, нікому не потрібно. 

Не тепер. Не так. Не в ці часи. 

Кращий той, хто вміє вище стрибнуть, 

Ніж невчасні напади краси. 

Це не та епоха, люба пані! 

Знаємо: душа і все таке… 

Ми сліпі, глухі і нездоланні - 

Місце здобуваємо м`яке. 

А душа так пахне нафталіном, 

Як старі немодні комірці. 

Помовчіть - вас просимо уклінно. 

Краще все ж синиця у руці. 

Світ складний, тому не набридайте, 

Бо не звикло око до сльози. 

Всі і всюди вічно вимагають, 

На вірші не залишають сил. 

Та коли на хвилю завмираю 

(Тільки вам одній зізнаюсь я), 

У мені ледь чутно промовляє 

Сутність спантеличена моя. 



Дрогобич, Лютий 2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.02.2012 15:51  Каранда Галина => © 

я теж думала, що нікому не потрібно... але ж ТУТ стільки ЛЮДЕЙ... із спантеличеною сутністю... дивуюся...