21.12.2015 23:31
для всіх
149
    
  3 | 3  
 © Ольга Шнуренко

Відповідь знає тільки вітер

за мотивами пісні «Blowin` in the wind»

"Прислухайся до вітру і осягнеш подих Істини"
Панін О.М.


Скільки доріг має пройти людина, щоб заслужити горде ймення – справжній чоловік чи справжня жінка?

Скільки морів подолає сиза голубка, перш ніж зможе спокійно заснути на золотому піску на березі моря?

Скільки разів повинні стріляти гармати смертельними ядрами до того, як їх назавжди заборонять?

Відповідь можна знайти у подиху вітру…

Скільки років буде стояти гора, допоки її не зруйнує море?

Скільки ще сотні чи тисячі років будуть страждати люди, перш ніж стануть абсолютно вільними?

Як довго ми будемо відвертати голову в бік і робити вигляд, що нічого не помічаємо?

Відповідь знає один лиш вітер…

Як часто мусить людина дивитися вверх, перш ніж зможе оцінити чарівну красу неба?

Яке серце має бути в людини, щоб відчувати чужий біль, і втішати тих, хто гірко плаче?

Скільки ще потрібно смертей, допоки ми зрозуміємо, що занадто багато людей загинуло?

Відповідь на ці запитання, мій друже, знає тільки вітер. Відповідь у подиху вітру...



м. Київ, 27.02.2012

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.12.2015 21:47  Олена Вишневська => © 

Можлливо, як прислухатися добре, він і відповість тому, хто дуже прагне почути і відчути серцем...

 22.12.2015 09:25  Тетяна Белімова => © 

Стільки змісту у цих простих словах. Щойно прослухала. Дякую, що ознайомили))

Чудовий переспів! 

Video YouTube

 21.12.2015 23:37  Панін Олександр Мико... => © 

Прислухайся до вітру і осягнеш подих Істини.