30.12.2015 13:38
лише 18+
227
    
  5 | 5  
 © Оксамит

Маленьке

Маленьке

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

«Я восстанавливаюсь в одиночестве. Карьера рождается в обществе — талант в личной жизни» Мэрилин Монро.

Це відчуття завжди присутнє перед святом... Відчуття подарункової паніки... Люблю простоту і оригінальність. Люблю дарувати сюрпризи. Люблю коли світяться очі... Подарунок як емоція... Актуальність і потрібність... Чарівний епатаж загадковості... Особисті дрібнички від яких стає тепло... Демонстрація, глибина і продуманність... Особиста фантазія і талант... 

Новорічна ніч-темно сливового кольору, зі смаком шоколаду... 

Час роздавати подарунки... Маленький срібний дзвоник, щоб Ти почув музику мого серця. 



Київ, 29.12.2015

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.12.2015 08:34  Тетяна Белімова => © 

Нехай так і буде! Нехай маленький срібний дзвоник виконає бажання!

 30.12.2015 18:33  Ольга Шнуренко => © 

Аллочко, вдвічі приємно привітати Вас з прийдешніми новорічними святами саме тут, на цій сторіночці, де Ви описали, як любите купувати і дарувати подарунки...

Залишайтеся також ж романтичною, вишуканою, елегантною, чавівною, загадковою, доброю, чуттєвою, яку ми Вас бачимо у ваших творах...

Хай Вас завжди цінують рідні, друзі, і найближчі та найдорожчі Вам люди...

 30.12.2015 16:49  Олена Вишневська => © 

Як тепло і затишно стало від Вашого "маленького" дива!
Зі святами Вам, пані Аллочко! Хай у Вашому житті завжди буде присутнє справжнє диво, таке необхдіне, щоб почуватися щасливою жінкою))))

 30.12.2015 14:14  Панін Олександр Миколайович... => © 

Чудово.
"Новорічна ніч-темно сливового кольору.... " - візуально-емоційний ефект.
* * *
Коли ми подумки розмовляємо з колишньо-теперішнім коханим (коханою),
Коли випромінюємо Любов і Тепло,
Вони гріють багатьох "обпалених Почуттям",
Хай навіть наше "джерело страждань" не чує нас,
поки що...