26.01.2016 19:31
18+
111
    
  5 | 5  
 © Оля Стасюк

Пітер Пен

Пітер Пен

Білий лапатий сніг замітав вулиці, перехожих, червоні двоповерхові автобуси і надокучливих туристів.

Пітер Пен сидів на великій стрілці Біг Бену, підперши обличчя руками, хитав ногами і думав про своє. Про те, як його все дістало.

А найдужче – оті дівчата.

2016 рік, він вже стільки років намагається знайти потрібну, починаючи ще з Венді – яка стала б гарною матір’ю його Загубленим Хлопчикам, яка допомагала б йому в боротьбі з піратами, яка б по-справжньому закохалася б в нього. І скільки провалів – дівчата починають плакати, хотіти додому, читають йому мораль щодо формування сім’ї як необхідної складової суспільства, жаліються, що не зможуть без подруг і своїх суконь, намагаються його переконати, що діти і сімейний побут – це найголовніше в житті… І так далі. А ще всі поголовно страшенно хочуть подорослішати.

От сидить тепер Пітер Пен на Біг Бені, хитає ногами і думає, що робити.

Він і не знав, що вікторіанська доба закінчиться, а вікторіанські дівчатка зостануться. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.01.2016 10:35  Тетяна Белімова => © 

{#}Ну й ну))) Перепрочитання класики триває)))

Нащо Пітеру Пену ті дівчата, як від них стільки мороки? А ще мені здається, якусь би Пеппі - Довгу - Панчоху Пітер би нізащо не обрав... Йому саме такі, як Венді, і треба... Парадокс кохання)) 

 26.01.2016 23:58  Анна Ольтенберг => © 

Шикарно просто!))

 26.01.2016 22:45  Світлана Рачинська => © 

Ні, ну справжнє задоволення було прочитати)) Радуєш, Олю! Кожен раз)

 26.01.2016 21:45  Каранда Галина => © 

Хі:) я вже в тому віці, що мені смішно:)
Вікторіанські то півбіди, аби не тургеневські:)

 26.01.2016 19:55  Тетяна Чорновіл => © 

Я нічого не знала про Пітера Пена, а про Біг Бен чула)))
Прийшлось гуглити)
Зробила собі висновок, що треба завжди вірити в казку!
Оригінальна мініатюра! ))