01.02.2016 00:06
для всіх
152
    
  3 | 3  
 © Бойчук Роман

ПОЕЗІЯ ТИШІ

ПОЕЗІЯ ТИШІ

Навчи мене слухати тишу, 

Тобі в унісон помовчати...


Хай вітер поезію пише -

У дерева листяних чатах;

Хай віє поезія квітів -

Букетом п"янких ароматів;

Вплітається віршем у віти

Мереживо сонячних квантів.

Поезія ніжності наша -

В торканнях чуттєвих, пір"їнних...


Мовчанням хай повниться чаша...

Поезія тиші - у мріях.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.02.2016 20:02  Сашко Новік => © 

гарно

 01.02.2016 10:39  Тадм => © 

сподобалось.... так ніжно....

 01.02.2016 09:54  Тетяна Белімова => © 

Красиво! Невагомо! Закохано))))))))))))