10.02.2016 13:24
для всіх
235
    
  4 | 4  
 © Сліпокоєнко Роман

Вибоїни еволюції

Вибоїни еволюції

Палітра світу багатогранна. Як райдуга формується із семи кольорів, так і земля заселена горсткою людей із чудними та екзотичними антропологічними особливостями. Вони не повинні лякати нікого своїм виглядом, думками чи доводами арійських теоретиків про змішання крові. Як не як всі походять від первісного Гібона, котрий був предком як пихатих європейців, вигадливих азіатів, так і причудливих ефіопів та синів степів.

Коли? Як? Де? Та Чому? Зародилося чергове рівняння нерівностей, коли один європеєць дорівнює трьом азіатам, п’яти неграм, а на здачу можна додати ще декілька гомінідів. Хоча його можна спростити і удосконалити, прирівнявши одного расиста до одного атрофованого мозку. Безумовно це не рівняння Піфагора, Декарта чи Ейнштейна, але все ж певна істинність зберігається.

Віхи історії завжди будуть нагадувати про нерівність. Коли начебто за системою Коперника навколо сонця, що знаходить непорушно по середині курсують планети, комети та залишки космічного сміття, що б отримати життєдайне проміння. Та напевне одні етноси настільки вжилися у роль зірок, що і в сучасному глобалізованому суспільстві з них не виб’єш гоноровість, гордість та гординю. Принижені у свою починають і собі шукати нижчих мігрантів третього світу, котрі за жадану зелень готові продати тіло й душу. Так вибудовується піраміда, соціальний зикурат. Нажаль Мефістофель переїхав на іншу планету, що б оцінити та винагородити їх за свою готовність продати свої витоки індивідуальності.

Глобалізовані та газифіковані міста вже давно повинні були створити розвинуте космополітичне суспільство та жаль вони все більше породжують ненависть та розбрат між їх жителями. Почорнілі міста Європи та одягнуті по європейські мегаполіси Азії ніяк не можуть визначити переможця забігу. Одні настійливо твердять про традицію, джихад та нікчемні залишки культури. Інші ж нічними рейсами, борсаючись морем здобувають свої мрії, розчаровуються, знову будують повітряні замки, живуть декілька років у новому оточені і все він не пігмей, не нігер, тепер він чистокровний англієць, німець чи бельгієць. Отримав кредити, навіть встиг облаштувати квартиру у самому центрі жалюгідних окраїн. Та чи важливо це у суспільстві, де твого племені нема? Безумовно, метаморфоза вже закінчилася і читаючи чергову стрічку новин його буде переповнювати обуреність та злість. Та стільки можна! Закрийте ж чортові кордони, роботи для своїх немає.

Проблеми рівності-нерівності розпочали приховувати за новими термінами афро-європеєць, азіато-американець. Та стільки б їх не вигадували, Європа завжди буде дивитися на арабів, як на маврів котрі так і поспішають захопити Париж та сплюндрувати його своїм місяцем, а жінок загнати у гареми. У непробудимому Китаї завжди будуть розглядати європейця, як на колонізатора розсадника сифілісу та наркотиків. Змішаєте їх у одному місті і ми отримаємо не тільки неординарні філологічні назви, але і розпочнеться священна війна у ім’я Бога, нажаль тільки боги різні

Суперечки, війни, ку клукс-клани завжди будуть переслідувати людські душі. Війни Федератів з Конфедератами ніколи не закінчіться. Палестинська пустеля навряд розквітне миром та затишоком. Тому, що хтось білий, а хтось чорний, один сповідує іслам інший сіоніст, одні полюбляють чай з цукром інші з лимоном!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.02.2016 22:59  Каранда Галина => © 

Романе! Ви - великий молодець. З повагою....

 11.02.2016 10:13  Тетяна Белімова => © 

Цікаві роздуми. Про проблему заселення Європи зараз популярно писати, бо це дійсно проблема. Цілі округи в Парижі, куди біла людина не може зайти. Азійські й африканські гетто ширяться всією Європою. А от нещодавно показували в ТСН-тиждень, що канадійці радикально інакше поводяться з мігрантами. Зокрема, не дозволяють декільком родинам-вихідцям з однієї країни селитися разом, а навпаки спеціально роз`єднують такі "анклави" і розстеляють різними регіонами Канади. Хочеш бути канадійцем - будь ласка, але вивчи культуру, звичаї, мову, стан членом громади, а не утворюй гетто на новій батьківщині.
Романе, зверніть увагу на грамотність і пунктуацію. Якщо плануєте десь подавати до друку, порадьтеся з редактором, чи віддайте Ваш текст на коректуру.

 10.02.2016 21:14  Каранда Галина => © 

та то ви дуже вже глобально)) я беру мілкіше: бачили ставлення "корінних" містян до селян???? а "понаєхали тут"?:)))) а всі ж свої, рідні, білі, українці... бо є рівні, а є ще рівніші...