17.02.2016 18:07
лише 18+
228
    
  3 | 3  
 © Оксамит

Démarche

Démarche

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Між тобою і іншою людиною завжди рівно десять кроків. Якщо ти пройшов свої п`ять і тебе ніхто не зустрів - розвертайся і вирушай. (мудрість віків)

А лютий не такий вже й страшний... І від сонця побільшало барв. І місто, яке вчора кисло у мряці і завивало від вітру, радіє сонячному сьогоденню. І здається, що хтось там на небі примостившись на хмаринці грається люстерком, заливається сміхом і випускає на волю тих сонячних зайченят... Нічого не поробиш, природа бере своє. І хочеться у свій світ, в якому завжди затишно і тепло, бо саме він підкреслює своєрідність і унікальність... Хочеться завмирання серця і квіткових фантазій. А може дійсно потрібно просто зробити собі вихідний? І завіятись кудись у подорож, де не треба шукати відповідь?

За що люди люблять поїзди?., бо іноді саме в них можна стати ТИМ-ХТО ДИВИТЬСЯ, і ніким більше...

- Я зустрічатиму з квітами.

Так завжди, кричиш через всесвіт, тягнеш руку через континет, а за вікном того самого життєвого поїзду пролітають дні. Дні, які змінюються тільки по погоді...

- Облиш.., мені відомо про час прибуття.., і я не знаю час повернення...



Київ, 17.02.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.02.2016 11:21  Віктор Насипаний => © 

цікава думка. і загалом гарно.

 17.02.2016 23:14  Панін Олександр Миколайович... => © 

Цей потяг не знає розкладів,
Йому не потрібні колії і перони,
Він дає знати про себе завжди вчасно,
Або заколисуючи душу,
або забираючи із собою
у мрію...

 17.02.2016 21:54  Сліпокоєнко Роман => © 

Коротко і гарно)

 17.02.2016 20:45  Ольга Шнуренко => © 

Вже кілька днів весна і надворі, і в душі, і в серці...

Мені навпаки не хочеться залишатися у своєму світі, тому що всю зиму була в полоні ілюзій, а зараз хочеться насолоджуватися реальною весною, особливими аромати, які струменіють із дерев, грітися в обіймах лагідного сонечка і дихати, дихати, дихати свіжим повітрям...

 17.02.2016 20:03  Люлька Ніна => © 

Пані Аллочко, чудова проза і роздуми. Сподобалось.