12.03.2016 21:45
для всіх
208
    
  2 | 3  
 © Ксюшка Жайворон

НЕІСНУЮЧИЙ ВІН

Я не палю, але днів у які нестерпно хочеться палити у моєму житті дуже багато.  

У мене нічого не сталось. Принаймні, серйозного.  

Моє життя плавне і розмірене, ось уже 22 роки. 

Я часту відчуваю потребу змінювати світ, робити щось важливе, а натомість сиджу на підвіконні і спостерігаю, як на екрані мого вікна протікає чуже життя. Здається, місця в якому мені ніколи не знайти. 

Бувають дні, коли зовсім не хочеться виходити з дому. Лишається тільки бажання зачинитись у ванній чи у шафі, у порожній квартирі. Аби тільки подалі від усіх. 

Кожного ранку шалено хочеться кави.  

У ліжко. 

І людину, яка розумітиме. 

Поруч. 

Потім стоїш на кухні. Сама. Заварюєш каву у затертій турці. А потім істерично відмиваєш турку. Неначе це допоможе позбутись думок про те, що такої людини немає. 

Ні поруч. 

Ні будь-де. 

День витікає крізь пальці, крізь закриті повіки. День стає кавою, чаєм, сльозами. Він стає водою. Він тече. І ця течія позбавлена сенсу. Як і кожний мій день.  

Щовечора повертаюсь у порожню квартиру. У квартиру в якій живуть люди, але вони, на жаль, не здатні наповнити мій простір.  

Я заварюю зелений чай, вкидаю скибку імбиру, загортаюсь у плед і сідаю на підвіконня. 

Щоб мріяти. 

Про каву. 

В ліжко. 

І про неіснуючого… 

Його! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.03.2016 17:01  Олена Яворова => © 

Мріійливо, романтично... Маєте власний стиль, це чудово.
Хай мрії справджуються.

 12.03.2016 23:25  Марина Життєва => © 

Сподобалося) Бувають такі моменти...