14.03.2016 09:55
лише 18+
189
    
  5 | 6  
 © Оксамит

Намалювалось

Намалювалось

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Чи могли обманювати долоні, огортаючи ніжністю обличя?
Чи жартували очі, випромінюючи тепло?
Чи палко брехали твої уста, ненаситним своїм цілунком?
Чи була любов невимовним моїм дарунком?(ПІДДУБНИЙ)

Вчора не спалось.., та яке там вчора.., коли вже сьогодні... Хотілось малювати. Дивно... Який з мене художник?., так мазня. Примітивність квіточок і не більше... Акрилові фарби трішки підсохли, але в тому їх унікальність, що розбавивши простою водою вони грають по новому... Око впало на стару серветницю, яка вже й забула коли була використана за потрібністю.., і старий самовар, який хто зна де взявся і пилився без діла у кутку кухонної шафки... 

З тілом слабує душа. Треба до лікаря, хай хоч прослухає.., майже тиждень тримається температура, і під очима глибокими колами лягли "волошки", і від кави вже нудить, а їсти зовсім не хочеться, і сигаретний дим зробився термоядерним...

Якось м`яко і так ніжно пензлі вбирають фарби і вимальовують самі оту примітивність з квіточок, суничок, листочків, виноградинок. Надумане чи вистраждане? Хвилювання? Невловимі контрасти? Уривки і не більше... Ніжна сексуальність, яка не ріже око, а саме впадає? Музика тіла, в непоєднанному поєднанні старого розмальованого непотрібу...

В кутку спакована валіза. Лечу на край світу, і був вибір, і могла летіти в Твою країну. Країну красуню, країну цинічного романтизму, де жінки фотографують свій рот і зад... 

Іноді потрібно йти проти всіх.., не змінилась, але багато зробила, щоб бути поза кліше... 



Бориспіль, 13.03.2016

Оксамит цікавиться

  • ОксамитМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.03.2016 10:36  Тетяна Белімова => © 

Щиро вітаю з Усесвітнім днем поезії! Радуйте нас своїм оптимізмом, уплетеним у вірші!

 15.03.2016 12:37  Світлана Рачинська => © 

{#}Нехай малюється весняною палітрою самого серця!!!! Дуже красиво!!!!!

 15.03.2016 00:42  Панін Олександр Миколайович... => © 

"Летіти на край світу"
може обернутись
потраплянням у центр світу нового,
а свій колишній центр
здаватиметься краєм...
Головне -
знайти
"джерело
на краю
світу"

 14.03.2016 19:57  Ольга Шнуренко => © 

Ви, Аллочко, королева мінатюр!!!
Завжди читаю із задоволенням. Тут і роздуми, і емоції, і опис - одним словом дійсно виходить ескіз написаний словами

 14.03.2016 10:07  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко! Який чудовий і ніжний твір! Такий жіночий, тремкий і трішки хворий...
Одужуйте! Прилітайте назад! Чекаємо в Україні! Гарної Вам подорожі! Легкого перельоту))))))))))))
Щасти!