24.03.2016 17:06
для всіх
213
    
  7 | 8  
 © Серго Сокольник

Поетичний маніфест

Поетичний маніфест

Вийди зранку в чисте поле, 

Світу шир вдихни, мов волю-

В полі світ широкий!..


Всім дається по потребі.

Хай подивиться у небо

Погляд ясноокий.


І почуєш Голос Неба

-Обери свою дорогу, 

Нею йди сміливо.


А як прийде в тім потреба, 

Я прийду на допомогу-

Станеш невразливим.


Хай ніщо тебе не спинить.

Хай твою прикриє спину

Доля яснокрила, 


І кубло оте зміїне, 

Те, що знищує країну, 

Настроми на вила.


У пера твого на вістрі

Хай заклякнуть і зависнуть

Ниці духом гади.


Ти корупцію, поете, 

Виявляй у нетрях НЕТу-

Ось моя порада.


І в "реалі". "Недо-вірші"

Хто на смерть країні пише-

Нищи без упину, 


Щоби ворог відав клятий, 

Знавіснілий і пихатий, 

Це- ТВОЯ КРАЇНА.


Згине той, хто духом нижчий.

Рудиментами не знищить

Те, що ти засієш.


І нехай часи лихії, 

Та поезії стихія-

Це- ТВОЯ СТИХІЯ.


Тим, у кого в серці морок, 

Хто країні лютий ворог-

Перейди дорогу.


Як загадано- так буде.

Хай тобі всі чесні люди

Йдуть на допомогу.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.03.2016 19:19  Тетяна Чорновіл => © 

Стрімкий і суворий вірш! Справжній Маніфест!
Натхнення Вам і звитяги на вістрі пера!

 26.03.2016 08:23  Георгій Грищенко => © 

Дуже приємний, поетично справедливий до нинішнього стану життя вірш. Дякую за задоволення.

 25.03.2016 22:40  © ... 

Судячи з отого "втаємниченого оцінювання", корумпована пацюча зграя мерзоти від "літературки" таки мене не забуває) І це, як нараз добре) Бо я теж її не забуду) А поки що порадив би навчитись, окрім підлості і дешевих інтрижок ще хоч би щось достойне написати. Ну от хоч би "дорожнєє чтиво" якесь... Все, часу на вас зараз немає.

 24.03.2016 18:34  Люлька Ніна => © 

Сильно і правильно. Чудовий поетичний маніфест.