02.04.2016 07:00
для всіх
196
    
  4 | 4  
 © Ольга Шнуренко

Танець поцілунків

присвячення

"Я вірю, що твій смуток - тимчасовий,
і в танці поцілунків закружляєш знову!"
О. Шнуренко

(за мотивами)


Любов на дотик більше не сприймаю, 

Поглинула буденність наші почуття -

Вони не квітнуть радісним розмаєм, 

Палке кохання відлетіло в небуття…


Ласкавий погляд вже мене не тішить, 

І очі в очі, як раніше, не дивлюсь, 

Але з теплом пригадую у віршах, 

Як ми кохали – в мрійних спогадах гублюсь…


Мені здається, що зовсім недавно, 

Ми божеволіли від щастя залюбки, 

Але ти згодом скривдив безпідставно, 

І почуття пішли у світ, як жебраки...


Та час від часу, у солодких мріях, 

Кружляю в танці ув обіймах запальних, 

Щаслива, як раніше! Шаленію

від поцілунків, ніжних і таких хмільних…


Жіноче ім`я Олена має грецьке коріння і походить від слова "хеленос", що означає "світло", "світла", "сяюча". Спочатку воно вимовлялося "Селена" (саме так греки називали місяць), а потім перетворилося в Олену. На Русі це ім`я завжди було прообразом жіночої краси, тонкої, розумної і податливої Олени Прекрасної. Цікаво, що популярність імені Олена пережило багато століть і в даний час воно є таким же поширеним і популярним, як раніше.

Характер Олени відрізняється емоційністю і життєрадісністю. Вона дуже товариська, відкрита, добра, чарівна і дотепна жінка, яку привертає все прекрасне.

Що стосується професійної сфери, то з Олени може вийти успішний художник, актриса, письменник, журналіст, психолог, дизайнер інтер`єрів, архітектор, режисер, масажист, перукар.

Як підтвердження, Олена Коленченко - поетеса, педагог і актриса, любляча мама і дружина, світле сонечко у колі вірних друзів...

Іменини за православним календарем Олена відзначає 28 січня, 19 березня, 3 червня, 8 червня, 24 липня та 12 листопада.



м. Київ, 2.04.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.04.2016 22:38  Світлана Рачинська => © 

Гарно, променисто, зі світлим почуттям! Чудово як))

 02.04.2016 12:17  Олена Коленченко => © 

Оленько, я дуже вдячна тобі за таке неймовірне присвячення!!! Щиро дякую від усієї душі!!! Для мене це несподівано, але так приємно!!! Ти дуже чуйна людина і від тебе завжди йдуть світлі промінчики тепла, добра, які відчуваєш, читаючи твою поезію...Творчої наснаги тобі, весняного сонечка в душі і любові!)

 02.04.2016 10:34  Дністран Оксана => © 

Яке чудове і світле присвячення!!!! Наснаги і сяйва в душі обом поетесам!!!!