15.05.2016 20:35
для всіх
175
    
  1 | 1  
 © Гаврищук Галина

Диверсія Абетки

Диверсія Абетки

Кожна абетка несе в собі певний код для людської спадщини. Щоб царювати над людиною, темні жреці склали план падіння людини – створили програму існування нового укладу життя, який повинен був ламати силу людини з самого народження та не допустити її відновлення ні з допомогою Землі, ні з голосом із серця. Теги плану вирішено не ховати, а виставити на загал так, щоб усі бачили і тільки посвячені могли розшифрувати. Одне записане слово на тонкому плані несло інформацію про дії, які будуть підтримувати режим царювання над людським родом. Записане слово означало знищення цього дару в людей.

За часів попередньої ери земних богів слова записувались ієрогліфами. Пізніше, коли люди вже не перебували в єдиному тілі, кожна раса створила свою мову, але коріння ще було подібним. Ієрогліфи на різних мовах звучали по іншому і зображувались тепер першою літерою при вимові. Основою алфавіту для різних народів став перелік букв в певному порядку. Суть його була у передачі змісту таємного послання, яке вміщало настанови темних жреців для своїх наступників. Читати абетку треба було з кінця.

У відповідь на це чисті жреці склали план протидії, який розшифровувався при читанні азбуки з початку. Колишня старослов’янська абетка до сьогоднішнього часу зменшилась на шістнадцять літер, і план відродження втратив цілісність, оскільки більше не живе програма при постійній вимові тих букв. Але і те, що залишилось є дуже вагомим.

Кожна літера означає слово, кожне слово – замисел, що розшифровувався в речення. Речення в свою чергу розкладалось у величезний перелік планів та під планів для виконання. Як чотири виміри у букві. Час не мав істотного значення, все це могло продовжуватись десятки, сотні та тисячі років.

Абетка, прочитана з кінця, описує те, що треба було зробити по порядку важливості для поневолення людей у рабство та владарювання нащадків небесних дітей, які були створені для допомоги людям. Хто ті царі – не знаю, бо інакше не царювали б. Знаю тільки, що всі люди слугують знаряддям їхнього збагачення і пішаками в шахтній партії.

Колишнє послання, зашифроване у старослов’янській абетці з від іжа до азь звучить так:

1 . Діяти проти розвитку.

2 . Роз’єднати тіло й дух.

3 . Заборонити пізнання спадку обраного творення.

4 . Формувати роди, від’єднанні від божественної суті.

5 . Благосну єдність творчого різноманіття – заспокоїти.

6 . Розумно поміняти прагнення гармонії благородства.

7 . Логікою обмежити значення програмування думкою свободи.

8. Спокій, байдужість народу.

9 . Мислення людей принизити.

10. Для духовних общин Всесвіту знищити основу сили життя, що визначається володінням добра діянь, знаннями богів нащадками!


Значення сучасного алфавіту з кінця таке:

ь) структуру клітини

я) відокремити від основного потоку

ю) створеного богом життя

щ) різнобарвності глибини польоту думки

ш) об’ємного розповсюдження

ч) граней буття

ц) усвідомлення вищої цілі

х) гармонійної рівноваги

ф) благородності, добросовісності

у) послань

т) вказівок зверху

с) словесної думки, формуючої реальність

р) чистої мови

п) запровадити бездіяльність, байдужість

о) позбавити самостійності

н) розпорошити роди

м) нейтралізувати здатність мудрого мислення

л) общини мирно думаючих людей

к) єдність людини та Всесвіту

й) душевності, відчуття прекрасного

ї) об’єднання людей

і) всіх існуючих світів

и) союзу в єдності

з) творчої енергії

ж) багатогранної творчості

є) присутності семи тонких тіл

е) п`яти сфер буття при житті людини (світи одночасного перебування)

д) розвитку пізнань

г) передачі голосу мудрості

в) вищих знань

б), а) богів нащадками.

Цей план вдався на половину, бо відчуття прекрасного не забрати нікому. Та й знання надходять до людей з усіх сторін безперестанку. Ми ж богів нащадки!

Тепер переведемо на нашу мову об’ємне значення послання.

Принижувати діями, помислами, поглядами, законами, науками, умовами, вихованням... Знищити навички самозцілення, розуміння своєї суті та життєвої місії.

Заборонити доступ до таємних знань володіння тілами, силою погляду і думки, трансформації енергій, можливостей пізнання, даром творити реальність.

Запровадити незмінність поглядів, свідомості, відношення до подій у минулому, відсутність бажання змінюватись, спокійне невтручання у загальні проблеми, байдужість і черствість.

Розпорошити всіх, протиставити органи загального тіла (країни та національності) у віруваннях та поглядах. Знищення один одного словом, думкою, діями. Зупинити духовний ріст незмінними правилами, наглядними доказами, переорієнтувати людей на логічний стабільний розум.

Обмежити можливість об’єднання, поширювати неповагу у сім’ях, між людьми з різним рівнем. Навчити вирощувати помсту. Стерти пам`ять про спільність всього. Заставити людей позбутися бажань творити добро для братів своїх, сфальшувати напрямок духовного росту.

Приховати знання про взаємозв’язки між людьми, планетою, світами, обміном енергій. Приховати принципи аналогій та відображення мікропрограми малого у великому, бачення і розуміння підказок. Не допускати розуміння причин негативних подій. Змінити напрямок призначення почуття провини.

Дотримування незмінних правил у рамках законів, незалежно від мотиву і причин діяння. Обмежити цікавість людей страхом пізнання себе. Не допускати особистого бачення, відмінного від прийнятих норм, цькуванням і зневагою, вигнанням. Створення умов для озлоблення винних у вигляді насильства над ними. Не допускати можливості зцілення минулого. Зупиняти ідеї про велич людини у зародку.

Створити армію стримування вільного волевиявлення, запровадити загальну покору. Оберігати наглядачів народів (вождів) від усвідомлення, приспати пошаною, обманути величністю в яві.

Притупити почуття та емоції, бажання духовного росту, поширити невтручання і спокійну реакцію на чужий біль, глухоту і сліпоту до прохань про допомогу. Пропаганда терпіння і недієвості уяви.

Виховувати дітей насиллям, обмеженням їхніх прав, приниженням, без індивідуального підходу. Створити систему роботів, – однакові правила для всіх, без емоційного аналізу і особистих здібностей. Вселяти страх, обмежити права, забезпечити перебування молодих богів у неповазі до себе.

Переорієнтування цінностей з духовної величі на одиничне фізичне тіло. Затвердити не важливість існування тонких тіл людини та здатність подорожування світами і часами.

Встановити правила непричетності до подій навколо. Забрати право творчого програмування подій. Позбавити пам’яті про справжнє походження людини та знань про безцінність життя. Підкорити всіх вільнодумців, зробити рабами вірувань.

Приховати манускрипти з переліком законних прав і можливостей нащадків. Не допустити віри людей у свої сили. Позбавити вміння користуватись живими джерелами знань.


Людина, читаючи у зворотному напрямку по складах

буде: на – ди – лю. НАДІЛЕНА ДИХАТИ ЛЮБОВ’Ю!

(народжена дивитися любов’ю, нагороджена ...)

Пора забрати своє! Період боротьби завжди величніший, ніж той, що потім буде. І ще більшу цінність ми будемо мати, коли всі спроби з нас рабів зробити розіб’ємо навіть сплячі – бо ми нащадки богів! Тим більше, що біля кожного з нас є армія для допомоги... Відродитися можливо непокірними думками. Націлювати світлі стріли на тонкий план всього, бо він сильніший. Перевернути всі заплановані не нами звичні способи у битвах.

Якщо себе зумієте перепрограмувати думкою, то віра в себе непорушна і безстрашна з’явиться. Спокійний, гордий станеш, – бо ти бог!

Коли ще одна програма до твоєї приєднається, і ще одна – помножаться вони сторицею, простір самі перебудують, і зцілиться Тьма... Пере загрузиться програма буття земного без жодної каплі крові...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!