18.05.2016 11:02
для всіх
210
    
  1 | 1  
 © Гаврищук Галина

Насильник та жертва в одному

Насильник та жертва в одному

«Насильство в сім`ї — використання фізичної, матеріальної, інтелектуальної, емоційної переваги проти інших членів сім`ї для поневолення людини».

Те, про що пишуть у визначеннях насильства – це верхівка айсберга. Ми всі часом робимо те, чого нам не хочеться… Деколи не говоримо того, що думаємо з небезпеки розворушити сморід. Або й не боїмось, а нам не «вольно» втручатись у чиюсь біду… Силуємо себе самі.

Зовні простір повідомляє нам про це через насильство від інших людей, інфекції, урядове знущання над народом у вигляді крадіжок та прийняття законів, які людям не подобаються. Тим самим повертають до нас дзеркальне насильство над собою у вигляді довіри, якої немає чи надію на когось (що є нехтуванням значення своєї думки та приниженням божественної суті).

На жаль, наглий прояв щирих негативних реакцій може привести до катастрофи в суспільстві. Хворий дух (наслідок програми, описаної в «Диверсії абетки») і так не потрібний для чистоти відносин, то ж краще вже тримати його при собі та губити себе одного…

Якщо підете на насильника з кулаками, то буде ще гірше. Якщо скажете диктатору, що він негідник, то вам це не минеться. Інстинкт само збереження. Якщо не будете змінюватись, то зашкодите собі ще більше (віддаєте свою енергію паразитам). Коли не будете прибиратись, то перетворитесь на особу, в якої всередині також безлад (окрім геніїв які перебувають подумки у вищих інформаційних сферах). А якщо будете надміру за стерилізовані, то втратите імунітет і розвинете огиду до світу та всього живого. Якщо не будете довіряти владі, то ні про яку турботу від неї і не мрійте…Перестанете працювати, не будете мати коштів на життя. Все коловорот. Всі поверхневі реакції істинні для нашого сьогоднішнього духовного рівня. І вести себе по іншому не можна, бо і це буде брехнею.

То ж зробимо світогляд ширшим та подивимось на все з іншого боку. Ціль – аналіз емоцій на події. Якщо вони суперечать нашим начитаним знанням та правилам, то це дисбаланс між тим, якими нам хочеться бути та тим, чим дихаємо. Чистий дух не випромінюватиме агресії…

Коли когось взяла в полон нечисть у вигляді насильства над іншою особою, то це паразит атакує людину, близьку до нового пізнання. Якщо ви не змогли виказати емоцію захисту, з’їли приниження, деморалізацію чи побиття, а показали зовнішню покору (через страх), − то це звірятко немічі, яке не хоче, щоб ви встали з колін.

Крім цього, завдяки вам інша звірина буде володіти вашим насильником, з яким ви в одній вуздечці. Емоція, яка спонукала його до насильства вже пройшла, він «розуміє» своє падіння. Воно принижує його его, яке вважає себе вищою сутністю. Тепер і в нього нема виходу, бо гординя може ушкодитись, коли признається відкрито про жаль. Буде продовжувати, брехати собі, що правий та слугувати звірям далі. Він сама натуральна жертва своєї жорстокості і вийти з цього дуже важко для завершених «дебілоїдів». А розумнимцілком реально.

Свідомість насильника готова відробляти цю проріху свого власника, починає нагадувати про помилку. Він відчуває себе рабом жорстокості (чи вад) і по-життєвим невільником. Це злить ще більше і породжує ненависть до жертви як до причини. Насправді він керований чужими програмами і жертва з дитинства. І все життя буде шукати відповідь на своє запитання, читати все під ряд, вірити всьому, що взнав…, але почути своє серце йому перешкодять звірі. Не він господар, не йому відчувати, а тільки слухати голос розуму, який передає чужі думки…Ті думки зроблять все, щоб послабити пам`ять, стерти проріху та відновити пошкоджену гординю…

Прояв емоцій захисту – це чистий негатив, він необхідний для того, щоб не загнати всередину гнів і не хворіти потім. В сфері землі він спонукає до утворення чистого позитиву та в кінцевому результаті рівноваги.

Під час майдану на Україні в 2014році було вироблено таку кількість чистої енергії супротиву, що енергетика планети очистилась від половини шлаків. Тоді люди відкинули страх і захотіли піднятись з колін. Сам цей факт суперечив принципам тихого покірного сну. Після цього пішов панічний супротив низькочастотних паразитів, які намагались покарати тих, хто міг залишити їх голодними. Люди, які відкрито могли відстоювати свої права, виходили з-під їхньої опіки. Підключались насильники більшого масштабу…Схема така сама, як і в сім’ях. Це відображення побутових ситуацій в збірному образі людства. Як наслідок – люди втрачають віру у зміну та впадають у депресію.

…Жертва насильства терпить далі, що є прямим знущанням над собою…Перетворюється для себе ж на насильника, адже їй цього не хочеться.

Повертаємось в сім`ю, де насильник та жертва переплітаються в один клубок.

***

Великому серцю

Жінкам, які рятують

світ від нечисті прощенням.

Де тії очі, що так любила? Ті, що за мить лиш так почорніли, 

Ті, що у гніві стали купатись. Так страшно…, Боже!

Не знає тепер... Зовсім не знає, не може, не хоче...

І вітер, і землю, і зорі питає як їй терпіти, сили благає...

Ох, як їй тісно… Може перейде.., може перейде..?!.

Сором за себе, сором! Страждає...  


Він вже не може, не знає сам – хто це... Як подолати, як зупинити?

Тупіт у скронях, згорає з напруги... Мука йому, а вона вже шкодує...

Вже заглядає в очі єдині, що вже не страшні, а смутні та сині.

Він вже жалкує, тихо сміється, а вона плаче, спокою чекає...

Серце раниме не вміщує болю. Боже мій правий, хай все минеться!

Пів її серця рветься любов’ю, друга частинка правди шукає.

Він вже наївся, більше не треба... Сумно тепер, не пам’ятає...


Знову щаслива в небо полине… Більше не треба, більше не треба!

Крила розкрила... Вітер питає: – Ти вже щаслива?

– Серце палає, до Неї полину, нехай приголубить...

Тихо так, тихо…Вернулась, простила...

 

З точки зору психології в подібних сімей тільки один вихід – розлучення, бо такі відносини не виліковуються. Може бути пауза між бурями, але вони повторюються як годинник із зростаючими по силі ушкодженнями духу чи тіла.

Психологічні пояснення належать до другого образного вектора бачення причин, який охоплює становлення нашої особистості з народження. Не суперечу жодним висновкам, зробленими спеціалістами в цій області досліджень. Все це наш загальний досвід та напрацювання, кожен може знайте таке, що йому близьке та вірне по внутрішніх відчуттях. Коли пояснення потрапляють в ціль, то людину охоплює спокій… Якщо він не приходить і стає ще важче на серці, то ця теорія не для даної ситуації…Або процес «виховання» ще далеко не завершений через відсутність пошуку причин і самозаглиблення в невідомо куди…

Всі попередні мої роздуми потрібні були для глибинного пояснення найстрашнішої реальності, яка існує на планеті та пошуку способів вирішення цієї проблеми.

Правда, один експеримент можна зробити негайно: здійснити ірраціональний хід, який би не вписувався у звичну поведінку людей. Наприклад, коли люди розлучаються майже ворогами – у думках побажати зцілення половини та налагодження дружніх відносин. Або після морального приниження пошкодувати душу психологічного насильника, який своїми діями всього лише вказував на наші приховані проблеми… І тепер це буде його мішенню для віддачі негативу…

***

Насильство на сьогодні – це спосіб життя всіх без виключення людей на Землі. Те, що ми бачимо прямолінійно, є зовнішнім фактором відображення і не охоплює всіх прихованих елементів цього явища. Неначе дзеркало внутрішнього світу людства. Саме внутрішнє насильство всіх людей притягнулося в єдину хмару (свого роду егрегор) та спроектувало його прояви у реальному житті.

Закони, міжнародні організації захисту прав людини, сотні доброчинних організацій кричать про захист, але розводять руками. Не вдається вирішити проблему. Вона знаходиться у третьому векторі розуміння − об`ємному енергетичному процесі. Способи боротьби поверхневі (перший вектор, видимий). І нема «кінця-краю»…

Психосоматичні розкручування причин близькі до площинної, образної точки бачення, другого вектора розуміння. Але і цього замало, бо теоретичні знання не відображаються на імпульсивній, некерованій поведінці, яка є наслідком миттєвого емоційного реагування. Бо емоції – це третій вектор, який не корегується другим( наслідком людської карми чи світогляду особистості). Хіба у вигляді примусового стримування, яке є насиллям… І виходить, що ми займаємось демократією – кричимо про те, що бачимо чи здогадуємось, а вирішення не в нашій компетентності…

Причини випробувань у відродженні чистого духу людини. Це можливо, якщо усвідомити зародок подій, які ми переживаємо в своєму житті, задіяти силу думки та навчитись слухати своє нутро. Всередині кожного з нас живе підказка.


Енергетичні складові причин насильства.



1.Відсутність зв’язку із свідомістю, яка могла б повідомити нам про помилки без незрозумілих випробувань чи завдань для пошуку відповідей.

Вихід – задавати питання в спокійному стані та вчитись відчувати відповідь.

2.Відокремлення своєї особистості від єдиного поля. Наслідки своїх несвідомих дій – зараження простору нечистою енергією, яка шкодить іншим особам. Подібні заряди зливаються в спільну програму та відображають духовні нечистоти для всіх у земному просторі. Проекція низькочастотних паразитарних думок відбивається на нас в тій кількості, в якій ми її виробили через віддачу інших людей.

Розвиток – змінність поглядів та вкорінених програм через спогад з дитинства. Повернення відповідальності за свій «внесок» в єдиний простір.

3.Прояв не відповідних реальним подіям емоцій, − перебільшених або недостатніх, які залишаються шлаком в нашому енергетичному полі. Народжується в дитинстві через страх чи хибний такт у вигляді терпіння неподобства. Закриває горлову чакру та блокує талант в подальшому розростанні.

Повернутись до тих ситуацій, які пам’ятаються та висловити свою думку.

4. Стримування щирих почуттів і заміна їх брехливими, які все рівно потрібно переробити з лишком. Приховування своєї думки, насильство та недооцінка свого значення, що принижує статус Людини.

Діяти ірраціонально у звичних ситуаціях. Усвідомити методи нашого поневолення та відроджувати втрачені знання.

5. Невіра в те, що обставини формуються нашими думками. Відсутність орієнтації на голос совісті. Нав’язування іншим почуття провини замість подяки за підказку про свою ваду.

Вироблення звички порівнювати свої судження у розлюченому та спокійному стані.

6.Страх перешкод на шляху до нового пізнання – голос чужинців, який людина приймає за власну думку. Відсутність знань про можливості людини.

Для захисту від чужих думок можливе використання оберегів – індивідуальних чи класичних. Залежать від культури народу, серед якого живете. Символ створює захист у певному напрямку. Але має живе торсійне поле тільки на тій території, над якою його «впіймали» адепти. Оберіг імені та частоти коливань енергії людини єдиний та не залежить від місця перебування.

7.Відірваність від живих джерел знань через відчуття.

Уявляти себе на природі в єдиній матерії з усім навколо. Виявити бажання отримати нову інформацію.

8.Відсутність турботи про загальне благо.

Поява бажання зробити що-небудь для всіх збільшує притік чистих енергій для реалізації задумів та виводить людину на новий рівень, де відсутні низькочастотні енергії.

9.Не вміння використовувати уяву для переписування не бажаної роботи чи поведінки у минулому.

Тренування думки для втілення нових програм у життя.

10. Підкорення стадному інстинкту.

Відчути основні внутрішні бажання через перебудову відносин (відновлення співпраці) між розумом та свідомістю.

11. Приховані знання про три виміри причин та наслідків, роль антитіл у загальнолюдському організмі, які очищають послід за інших.

Ті люди, які страждали найбільше, після першого запитання відчувають відповіді та зцілюють свою карму. Далі заражають чистими думками всіх. Проблема у появі щирого бажання.

12. Відсутність орієнтації на внутрішні мотиви опонента та власні висновки.

Знайти першу травму в дитинстві та відмінити рішення коритись. За тим іде миттєвий стрибок у розвитку.

13. Не вміння відчувати свої тонкі тіла та користуватися їхніми підказками. Концентрація на єдиному фізичному тілі та не можливість свідомого використання функцій своїх оболонок.

Виявіть реальне бажання пізнати свої можливості у миті спокою – для самовіддачі всесвіту, а не для власного его. Таким чином ваша енергія підключиться до зовнішнього джерела, а не буде втягувати загальні ресурси в себе, які мають всі шанси перетворитись на чорну діру та пере направити дух людини до деградації.

14. Не вміння використовувати асоціативне мислення для аналізу життєвих завдань.

Розвиток дару людської кмітливості.

15. Поверхневе судження про відокремленість фізичного здоров’я від способу суджень та сприймання випробувань.

Очищення своєї енергетики від низькочастотних включень.

***

Якщо відобразити мале на велике, то виходить, що людство зможе відродитись, коли деякі антитіла включаються у активну боротьбу з інфекційним мисленням. Це програмування не свого особистого життя, а своєї ролі для спільного блага.

У планетарному масштабі «слухати нутро» означає виконувати програму зцілення через бажання навіть однієї людини, яка вийшла за межі свого егоїстичного плану та захотіла щоб людство об’єднало зусилля для розвитку нового мислення.

Якщо у людини є ціль планетарного масштабу, то сили світла з цілої планети полинуть їй на допомогу. Вже навіть не говорю про цілі космічної значимості, коли приєднати себе до складової центрального світила наших семи галактик (три з них віддалені поза межі видимості в результаті першої космічної катастрофи близько десяти мільйонів років тому). Уявити велике ціле разом з собою, планетами та зорями… А далі по зростаючій – як та зоря віддає наше трансформоване світло до якогось неймовірно великого океану з енергій, що також є центром…

Є одне вічне правило, дане людині по заслугах. Колись люди пожертвували своїм сьомим та шостим тонкими тілами заради безпеки всесвіту, втративши безсмертя і право миттєвої матеріалізації задумів. У подяку за це Матір залишила нам право планування думкою свого життя на планеті. Те, що матеріалізується, − наш спільний здобуток. Щирі чисті бажання кількох людей від імені всіх – будуть також спільним надбанням та програмою.

Приєднання себе до складової Сонячної системи та всіх галактик дає доступ до могутніх чистих енергій, які недосяжні для низькочастотних сутностей (вони не можуть викривити ціль приєднання людини і завадити допомозі). Тому бісяться, коли хтось з нас близько до цього. Діють відпрацьованими методами шляхом насильства, приниження, підсовуючи думки про якийсь мавпячий труд чи інші неважливі нюанси, аби відірвати мислення людини від справжньої цілі − об’єднання зусиль для відродження чистої свідомості.

Всі, хто потерпають від насилля – антитіла планетарного масштабу. Щоб вирватись із зачарованого кола, потрібно вийти за рамки своєї особистості.

Перший крок – повірити в місію очистки ментальної сфери від власної біди, відчути себе антитілом в плазмі загальнолюдського організму. Зменшити свою трагедію до мінімуму і побачити внутрішнім «оком» всі нападки звірини на того, хто близький до відродження. З висоти сукупних бід людей уявити краплю своєї неприємності, яка може стати стимулом для формування нової думки-програми.

Для її народження потрібно віднайти в своєму дитинстві першу переломну мить, коли вас поставили на коліна і ви скорились…Не звинувачуйте себе і тих, хто це зробив. Їх також зламали. Тоді ви просто не могли зробити по іншому, бо були маленькі. Але запросто можете скоїти таке саме зі своїми дітками, якщо не виправите сьогодні цю подію думкою, що повернулася туди.

Коли всередині за шкребе, − дайте діючим особам достойну відповідь. Так, як би сказали сьогодні − без образ, з набутим досвідом, впевненістю у своїх словах, з щирими емоціями відстоювання своєї точки зору, без страху. І ще – намагайтесь пояснити тій людині, що вам її дуже шкода. Також попрохайте не робити такого з вами. Обіцяйте, що зрозуміли всі настанови, але ні в якому разі не будете ні в чому клястись, бо не знаєте свого майбутнього. Можливо, вам прийдеться зробити щось подібне, щоб врятувати комусь життя, − навіть вкрасти пігулки, якими хтось міг отруїтись. Чи здурити безнадійно-хворого, аби він не впав у відчай, дати йому час підготуватись до жахливої звістки. Або сказати, що все буде добре, навіть якщо так не думаєте… Нема однозначності у хибах…

Деяким людям достатньо кілька разів змінити щось у минулому, щоб переробити свій внутрішній світ. Він автоматично відновить здорові реакції на всі події у теперішньому часі. І більше не прийдеться бути ні жертвою, ні насильником. Вироблятиме чисту енергію і заряджати собою всіх, хто поряд.

***

Поверхнево такий обсяг роботи над собою виглядає як вирок. Він буде лякати людину до того часу, поки вона не станете кричати від бажання знати відповідь чи причину того, з чим живе.

Після цього прийде образне знання, яке за хвилинку вкаже напрямок польоту думки і стане спокійно…


 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!