05.06.2016 15:23
для всіх
320
    
  1 | 1  
 © Гаврищук Галина

Планування майбутнього

Планування майбутнього

Усе написане нижче - повторення, не дуже нове. Але суть у тому, щоб частіше пригадувати забуті істини. Знову стати обережним.

Здебільшого ми формуємо його несвідомо. Кожним словом своїм, думкою чи побажанням. Думаючи, що слово пусте чи не значиме, розкидаємося ним наче горобцями і йдемо шукати своє щастя...

Приставки чи словосполучення «не, бо, як, так і т.д.» у просторі не відображаються. А тільки дійство, як об’ємне поняття – програма.

Коли мама каже дитинці – «одінься, бо простудишся», чи «не йди туди, бо впадеш» – то дитя і впаде, і простудиться. Вони тісно зв’язані тонкими тілами, практично живуть в одному полі, то ж програма мами потрапляє чітко в ціль... Обережно зі словами. Можна сказати те саме по іншому – «одінься, щоб було тепло», чи «будь обережним». Коли переживаєте за іспит, то замість думки – «тільки б не провалитися», обов’язково думайте «тільки б здати». Це старе-старе, та ці помилки супроводжують людей щомиті.

«Добродії» можуть казати – «якщо ти не покаєшся, то Бог забере в тебе життя після смерті», і думають в гордині, що рятують світ від нечисті. А виходить – « покаєшся – Бог забере життя...» Створюють програму для темряви. Сприймають слово прямолінійно і перекручують всі заповіді навиворіт. Те ж саме в земному баченні «виправ помилку – матимеш життя вічне» – це програма Світла (хоч душа і так вічна, ніхто її не вб’є, тільки буде слугувати темряві до-пори-до-часу) . І головне – ми єдині, тобто це вливається у загальний план для самого себе. Обережно-обережно з побажаннями. Відповідати за помилки в даному випадку вам.

Спитаєте, навіщо ж приставка використовується? Для земного пояснення, яке не несе в собі побажань на майбутнє, а тільки трактовку минулої чи сьогочасної події або розгортки ситуацій. Також для опису загальних припущень чи теорій, які мотивуються поняттям «могти», а не «бути». Різниця очевидна – відвернути загрозу, а не запрограмувати. Приклад: « не роби, бо захворієш» – побажання. «Не роби, бо можеш захворіти» – попередження. Тут самому вам вибирати – можеш так, а можеш по-іншому, як захочеться. Ваш вибір і ваша воля. Без зовнішнього втручання і насильної програми.

Те саме стосується опису наших намірів. Дієве значення «зроблю» і не завершене «спробую» несуть в собі основу різних прогнозів на майбутнє.


На ту ж саму подію чи слово може бути дві реакції. Коли спокійні ви і коли розлючені. Завжди. «Уторо вечера мудрее». Сон знімає напругу. Музика, природа, вода чи люба дія, що вас заспокоює. Всі наші непорозуміння від того, що люди стикаються один з одним, перебуваючи в різних емоційних станах. Звичайно ж, лють заразна і ніколи не приводить до порозуміння. Обов’язково, перед тим, як виясняти відносини, потрібно заспокоїтись, бо так вам може диктувати слово темрява.

Чую ваше невдоволення: «Я ж хороший, це моя думка, самозахист і крапка». Та, будова світу – шахматна дошка, день і ніч, добро і зло, темрява і світло, перехід від одного до іншого, рух. Людина – його складова. І в нас живуть вони – радість і смуток, біль і насолода, мудрість і дурня, спокій і лють... Світло і Темрява... Яка складова переважає, тією і фільтрується вся інформація, що потрапляє в наші душі. Нема сенсу звинувачувати букви. Чисте серце не звести нечистими речами, сильну людину не зламати випробуваннями. І якщо вас розлютили якісь речі, то це голос темряви... Світло бореться з спокійним серцем, без зневаги, із співчуттям і відповідальністю за брата. В цьому випадку доказ своєї точки зору не супроводжується ганьбою співрозмовника.


Якщо ви користуєтесь словами –«я знаю, що ти є», « ти хочеш те чи таке», «ти не правий», то мабуть вам це відомо зі свого досвіду... Тільки так можна знати нутром. В такому випадку ви це пережили, самі були такими, і зневажати когось за помилки не мали би морального права. А тільки бажати йому швидкого зцілення. Коли у вас книжні знання, то не знаючи всіх мотивів дій і причин падіння людини вам також невідома його правда. Не відомо – чи усвідомлювала людина, хто її вів під час любого дійства. Можливо, вона аналізувала своє слово у спокої. А ви – у роздратуванні. Тому і не зрозуміли її. Знаходитесь на різних частотах. Щоби зробити вірний висновок, спершу заспокойтесь і слухайте своє Світло. Тоді з сьогоднішнього вашого відношення ви сформуєте світле майбутнє для всіх. Все рівно насильне спасіння не рахується...

Візуалізація. Боїтесь чогось, картини жахливі перед очима малюєте у своїх переживаннях (особливо за дітей), – то це все плануєте. Тут вже сильніший спосіб, ніж слово. Негайно вертайтесь до того кіно і спаліть страшну мислеформу вогнем, розвійте дим. І нове створіть, таке, що безпечне...

А бажаєте мрію втілити в життя – так само намалюйте думкою й повірте... Буде новий план.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!