20.06.2016 06:51
для всіх
145
    
  1 | 1  
 © Георгій Грищенко

Поетеса

Проживає серед нас

Поетеса із Черкас, 

Вже народ мільйон разів

До її звертавсь віршів.


Дарувало їй село, 

Що рідненьким їй було

У Шевченківськім краю, 

Всю поетику свою.


І виразність мудрих слів

Як основи для віршів

Й поетичних порівнянь

В світі радощів й страждань.


Це Тетяна Чорновіл, 

Поетичний її стіл

Це станок для міркувань

І чудових віршувань.


Дай їй Боже довгих літ, 

Щоб любив її наш світ

За зворушливі вірші, 

Які пише від душі.



м. Київ, 19.06.16.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.06.2016 07:42  Тетяна Чорновіл => © 

{#}

Прокинувшись сьогодні зранку, отримала такий надзвичайний поетичний дар! Ваша присвята зворушила мене до сліз!!! Сказати, що вдячна - то нічого не сказати!

Та все одно сердечно дякую за добрі слова і поетичне віншування, до вишини якого чи й удасться дорости!))

А мільйона ще нема! :)))