31.07.2016 17:39
для всіх
244
    
  3 | 4  
 © Сліпокоєнко Роман

Чорно-біла утопія!

Чорно-біла утопія!
Хоча ми вільні у виборі наших дій, ми не вільні у виборі наслідків наших дій. Стівен Р. Кові

Твір видалений для участі у конкурсі.



вибачайте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



с. Хацьки, липень 2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.09.2016 15:18  роман-мтт => © 

не вистачає чогось. якось все просто і прісно, з одного боку, з іншого - все правильно - вони ж роботи... може інтриги мало?

і ще мені особисто не вистачило описів цього світу: які там будинки, з чого дороги, як розквітають роботизовані квіти? от хочеться таких дрібничок цікавих, бо це геть незрозумілий мені світ, і я хочу дізнатися про нього більше, уявити. але не можу - немає описів. 

Мова - гарна, чиста, написано без помилок (якщо спочатку не бачиш їх, то і в кінці наврядчи знайдеш), читається легко. 

 31.07.2016 21:07  Каранда Галина => © 

цікавий частинний випадок вічної теми прагнення свідомості до свободи і самовираження)))

Фраза про державний устрій, бунт і революцію дуже сподобалася! Ваша?