23.09.2016 03:12
для всіх
519
    
  2 | 2  
 © Роман-Мтт

Чорна маршрутка

Чорна маршрутка

уривок

всім пасажирам, присвячується :)
а взагалі, таке ото - про сьогодняшну злиденність.
всі події і назви міст - вигадані.

Оповідання подається частково, бо готується до публікації :)


Ці чутки пішли Запорожжям близько двох місяців тому. По центральних (і не дуже) вулицях міста люди почали помічати дивний чорний мікроавтобус. Коли він під’їздить до зупинки, то пасажири могли спостерігати, як на затемненому лобовому склі вмикаються червоні світлодіодні цифри, які показують номер маршруту. Крізь затемнені вікна не видно ні салону, ні водія. Номери державної реєстрації на машині – відсутні.


Коли чорна маршрутка зупинялася, то як і у всіх маршруток в Запорожжі, в неї відчинялися двері для пасажирів. В розповідях, що зараз наповнюють місто, кажуть, що крізь двері видно абсолютно пустий чорний салон з яскравими жовтими лампами і гарними бархатними фіранками на вікнах. Місце водія закрито блискучим чорним склом, в якому лише два отвори: через один знизу видно ремінь, яким водії зазвичай вручну притягають двері, а інший трохи вище – там був висувний ящичок для грошей. І табло висить, на якому неонові букви мерехтять:


«В будь-яку точку міста – за 15 хвилин.

У нас: кондиціонер, телевізор, вай-фай.

Добирайтесь з комфортом – тільки сидячі місця.

Проїзд – 4 грн. (льготнікам – безкоштовно).»








Zp-місто, вересень 2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.03.2017 21:55  © ... 

і це теж сталося в Запоріжжі: недолугість мєнтів, СБУшників, іншіх можновладців і "охоронців нас від самих нас", нещодавно було підтверджено героїчним взяттям складу зі списаними боєприпасами, який охороняли два дідусі-"божі одуванчики", які не пам`ятають не тільки, як їх звати, а і взагалі, мало що розуміють в цьому житті з причини фізіологічної старості.

Тому історія, розміщена ця, автоматично переводиться в розділ "реальне". Мінус одна (1) фантастична історія, карочє :)))

 23.09.2016 12:35  Каранда Галина => © 

на СТБ вже сміялася вголос)))
штука прикольна, але я чекала якогось крутішого фіналу. Ато "бєгут-бєгут по стєнкє зєлєниє глаза", а чого вони бігали - так і не пояснили))) (якщо що - то страшилка така була аж у моєму дитинстві, тобто дуууже давно):)