11.10.2016 11:52
лише 18+
473
    
  4 | 5  
 © Роман-Мтт

Планьорка

Планьорка

заборонено читати богобоязненим людям

КЕРУЮЧИЙ на планьорці сидить за столом і перевертає аркуші особистих справ. Перед ним сидять і тремтять сім начальників відділів.

КЕРУЮЧИЙ


От шо ви, семеро, ізнов понатягли? Яка невинна ця душа? Він курить, хоча і мав дванадцять років… А цю де взяли? Біля бару? Цнотлива кажете? Та вона цноту берегла для чоловіка, хлопам давала ж в сраку… О, а це що за каліка: ні ніг, ні рук, ні органів статевих, сліпе, глухе, німе, лише почався формуватись ніс... Хто молодняк водив у абортарій на екскурсію? Га? Слідкуйте краще за неофітами, щоб в чергове таке яйце якийсь придурок не приніс. Так, воно є чисте – гарная душа, але вона не розуміє навіть де знаходиться…


Ви хлопці геть розлінувались: ви звикли брати все підряд і без розбору. А в нас є план! Ті люди, які самі себе занапастили – то таке, розхідний матер’ял, щоб не простоювали казани пекельні. А рознарядку хто на чисті душі виконувати буде? Ви не працюєте ніскільки, дармоїди!


Начальник відділу гордині… Та шо ти «якаєш», мурло?! Вставай давай, свиняче рило, розпух на дармових харчах! Не сіпайся, не спепелю… Де результати? Я питаю: де справжні результати?! Оті твої монахи і попи вже задовбали: у власнім секторі чортам смолу і дрова продають! Ти мені нормального священика хоча б одного можеш віднайти? Який аскезою своєю возгордиться? Не аскетують нині, кажеш… Шукай, падлюка, бо підеш до тих попів у найманці рубати дрова! Сідай вже, курво, не стовбич…


Директор департаменту із заздрості. Ну, вставай-вставай, у очі дивись, потвора, а не на вила мої з золота. Ти що накоїв, признавайсь: людей попортив так, що інші підрозділи на тебе строчать скарги: де не прийдуть, а ти вже там насрав! Навіть старих при смерті ти не покидаєш. Чого ти мимриш – ось папір від Смерті: воно здихає, і заздрить який у тої чорний балахон, а не страждає і думає про свою грішну душу. Потім шукай їх тижнями між небом і землею, чи ти вважаєш їх Петро-апостол сам шукає? То, телепню, тобі я нагадаю: є відповідна кур’єрська служба, що душі направляє: кого – туди, кого – до нас. Але вони гріхи не розрізняють – вони лишень на радість чи смуток від смерті реагують. Не хнюпся і не виправдовуйся, дебіле, ось від апостола Петра і служби перевезень відповідні скарги. Тепер тобі я особисто забороняю людей чіпляти перед смертю! Сідай вже…


Вставайте, пане головний відділу гніву. Не сипте іскрами з очей. Ви спокійніше, спокійніше. У вас теж перебір: ви вже дісталися до всіх верховних органів людської влади – вони прилюдно б’ються. І люди не вважають лють гріхом – то в них за правило вже повелося. То звісно добре, але, я думаю, тоді ми можемо відправити відпочивати вас на пенсію – процес іде без вас і зовсім не керований… Не піньтеся – тихенько…

У світі стало забагато люті – вона зашкоджує балансу скоєних гріхів. Та не гарчіть – у вас, я бачу, нерви геть ні к чорту. Можливо з пенсією я тут згарячкував, але є пропозиція відправити вас у відпустку. Так, від вищого самого керівництва, бо переживає шеф, що скоро ви спечетеся на цій роботі. Завзяття в вас багато, правди ніде діти, але ви переповнили своєю люттю світ настільки, що діти навіть, та що там діти – маленькі кошенята, лютують там де слід, і там де геть не слід – там де є інший гріх. Карочє, питання вирішено – після наради зайдете, напишите заяву на відпустку, візьмете відпускні. Сідайте, обережніше, не треба так гупати копитами по столу – він власність фірми. Давайте далі…


О, пане розпоряднику зневіри, смутку, депресивних станів! Я ознайомився із вашим звітом – у вас все добре, але лише одне «але». А що це ви так сумно посміхнулися? Ви так і знали, що будуть зауваження до звіту?

Так! Звісно будуть! Чи я даремно тут сиджу?! Я глянув ваші плани, пропозиції на розвиток очолюваного вами напрямку. Хто вам сказав, що в нас тут гумовий бюджет? Вам треба збільшити надходження усіх ресурсів, співробітників, години відпочинку?

Ви ахєрєлі, чесно вам скажу! Ви надіслали копію самому шефу, і я був змушений відповідати на незручні питання, наче якийсь там мілкий біс! Ви пишете, що вас недооцінюють в цій фірмі! Я так скажу – працюйте краще, оптимістичніше дивіться на роботу, виконуйте всі плани. То добре, що в вас заповнені дурдоми депресняковими особами. Але ж ви і не пишете, що саме в тих дурдомах переховуються і повністю здорові, а це – накручення статистики ми звемо! Якщо не виправити цифри і не дасте картинки об’єктивної, то начувайтеся – я вас до Раю здам – отам ви зрозумієте насправді, що значить тихий смуток! Сідайте вже, депресняковий мій.


Заступник із розвитку жадоби, ваша черга… У вас відносно добре все, але у світі пішла надхвиля краундфандингу, засилля буддистів і всяких інших дивних справ. І раду акціонерів то сильно непокоїть. Активізуйте роботу в данім напрямку і трохи збийте ту навалу безкористі, бо так же можемо і випустити все із під контролю.

Також банкіри (до нас дійшли чутки) щось белькотять про зниження процентних ставок. Це неподобство – стуліть їм пельки, або ми знайдемо більш молодого управлінця на ваше крісло – щоб ми не чули більше тих дурних розмов. Що? Ви кажете, що це сезонне і пройде? Зверніться краще он до пана розпорядника зневіри – він підшукає цим довбням місця в своїх дурдомах, якщо вони нам будуть таке верзти в майбутнім.

І ще одне – у світі щось активізувалась благодійність. Сподіваюсь, ви тримаєте контроль у цьому напрямку, бо це є ваш святий диявольський обов’язок – не допускати жертвувань на добрі справи, а тільки-но для себе все брати-брати-брати! Оно сидить начальник гніву – у нього попрохайте допомоги, то він натравить тих кого потрібно, щоб благодійникам тим перебили ноги, голови і руки, що дають. Сідайте.


А хто це там у нас так смачно плямкає під час наради, і крихти розсипає по підлозі?! Усе не наїсися, начальник чревоугодницького цеху? У вас не так все добре, як здається. Що поперхнулися? А ну хтось стукніть йолопа по спині! Та не ти своїм прибором – до тебе ще дійде черга, відповідальний за прелюбодійство… Пройшло? То добре.

По-перше, побільшало людей у світі, що мріють схуднути і геть не жруть. І ви нічого з цим не можете зробити. На вищім рівні ми прийняли рішення цих немічних розподілити між відділом гордині і депресняка, отож ви маєте туди їх передати справи.

По-друге, люди нівелюють ваш напрямок і навіть влаштували з того шоу на ТВ, на кшталт «Голодні та щасливі», пропагують спорт, здоровий образ перебування у житті.

То зовсім є неприпустимо! Ви думаєте, що ті, які жеруть і день і ніч, вже наші повністю? Ви помиляєтесь, ви геть забули про профілактику і превентивні засоби залучення зневірених до пекла! Ви маєте це припинити. Вам надано усі ресурси, взаємодія із іншими підрозділами фірми, і що ми бачимо: ми бачимо, як щосуботи люди дивляться програми, як треба опиратись вазі надмірній! Ми викинемо вас з роботи, якщо така ганьба не припиниться! Ви зрозуміли? Все, сідайте, можете доїсти свій цвілий бутерброд…


Де керівник за напрямком прелюбодійства? Хоре дрочить, давай вставай, кажи що в тебе є нового? Про блудство, блядство, порно – то можеш мені не говорити, про збочення не треба – там все зрозуміло. Давай до діла: де невинні душі чисті, яких ти звабив самостійно? Ти кажеш, вони всі самі порозтлівали, іще до того як ти вперше до них прийдеш? Процес налагодив і добре? То нащо ти тепер потрібен? Розумний думаєш такий?

Ти все пустив на самотік! Натяг до пекла всіляких ізвращєнців, яким вогонь пекельний став за насолоду! Я марно витрачаю дрова, смолу, робочу силу, вони геть не страждають – просять ще, благають, суки, щоб їх палили!

Начальнику, скажи мені тут чесно: ти охерів? Ти пекло перетворюєш на парк атракціонів для збоченців! Сідай і думай, як повернути ситуацію на краще, почитай там в біблії, в філософів, у лікарів їх почитай: про віру, про мораль і боротьбу із венеричними хворобами, щоб трахатись боялися, дівчата честю дорожили і все таке, бо той непотріб, що ти до пекла натаскав, його вже скоро переповнить, і пекло – лусне! А нам не треба зупинка виробництва!


Планьорку скінчено. Ставайте, мої ледарі, до праці. Сходіть до раю, розштовхайте ангелів, святих – нехай також серед людей бодай хоч трохи агітроботу проведуть. З тюрми повипускайте трохи їхніх цінностей – добра, любові, співчуття, турботи, іншої дрібноти – нехай наповнить світ, щоб люди трохи посвітлішали – нам треба якісний матеріал, елітні душі. А те що ви тягаєте щодня – то на сьогодні вважається за ширпотрєб. Ідіть, знайдіть, або зробіть вже так, щоб в пеклі знов чорти отримували радість від роботи!


За тиждень знов усі до мене на нараду – я особисто відтепер контролюватиму процес. Бувайте!



Zp-місто, жовтень 2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.10.2016 19:00  Каранда Галина => © 

ха!
то брати спорчені душі їм не цікаво? треба взяти чисту і спортити, аби вона совістю мучилася, що грішить?
тоді получається, що ті, що самі спортилися і не страждають від цього, в пекло не попадуть?:) то он вона яка - вища справедливість)))))))))))))))))))))