13.10.2016 16:46
лише 18+
197
    
  3 | 5  
 © Оксамит

Automne

Automne

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Я не зобов`язаний бути таким, яким мене хочуть бачити оточуючі, і не боюся бути таким, яким хотів би бачити себе сам.

Мухаммед Алі.

У свої вихідні так хочеться дозволити собі трішечки ліні.., а ще насолодитись спокоєм самотності... Рідко випадає що можеш побути сам з собою наодинці... Тоді фантазіям і мріям не має меж... 


Прямо у вікно дише Жовтень... Осінь відпусти мене назавжди.., відпусти мене у вічність у просту й таку незрозумілу... 

Аромат від букетика хризантем перемішався з свіжеспеченим шоколадним бісквітом.., солодка терпкість... Шовковий халат, і червона скатертина, пляшка білого напівсолодкого, заплакані очі, красивий манікюр... В маленьких реченнях повний зміст...


- Що сука не подобається, ну випив чоловік, а ти на стіл йому подай...


Шепіт Осені... Неодмінно йде дощ.., падає лист.., а ще насолода спокоєм самотності... Запалені свічки з ароматом кави, коричні палички у кришталевій скляночці-гарно.., фарфоровий кухлик з гарячим какао.., присмак відвертості на вустах...


- Ти неймовірна...


У відведених очах не було щирості.., у телефонному записнику напроти неймовірності стояли знаки питання...


Осінь.., начебто не погано.., тільки б не в душі



там де одна, 13.10.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.10.2016 18:37  Олена Вишневська => © 

Тільки б не в душі, пані Аллочко!!!

 14.10.2016 09:29  Тетяна Чорновіл => © 

Душевна щемлива замальовка! Нехай щастить.

 13.10.2016 18:32  Панін Олександр Миколайович... => © 

Чудова мініатюра, затишна, попри трагізм.