14.10.2016 17:19
для всіх
221
    
  3 | 4  
 © Роман-Мтт

Загроза

Загроза До дня захисника, фантастично

з рубрики / циклу «фантастичне»

фото - Дмитра Муравського

Загроза завжди приходить з глибин: з глибин космосу, темного всесвіту або з непроглядної ночі. І ми завжди будемо чекати її, але тепер – саме тепер, ми вже готові відбити її.


Життя ста кораблів – це, звісно, дорога плата, навіть для цілої зоряної системи, або навіть декількох систем, залучених до одного сектору. Але ми можемо їх побудувати чи відновити лише за якихось 2-3 середніх періоди. І ми їх збудуємо: ще міцніші, більш маневрені, озброїмо найсучаснішими засобами.


Система сповіщення, яку, буквально, стерли – скинули як крихти зі столу, тепер стане невидимою: зв`язківці обплутають своїми прозорими мережами весь наш світ. А система підготовки простих жителів і бійців діючої армії тепер нічим не відрізнятиметься.


Ми навчилися жити з загрозою. Шок минув. Так, страх лишився, але і до нього вже звикли. І ми боремося з своїми страхами простим і зрозумілим методом: працюємо. Працюємо над собою, будуємо нові плазмові гармати і кораблі, здатні їх нести, зміцнюємо свої форпости. А пункти навчання новобранців працюють цілодобово.


Це все – результат загрози. Вона змушує так жити: спочатку паніка і стрес, величезний переляк і нерозуміння того, що потрібно робити, а потім – протест: скидаєш з себе цей липкий страх і включаєшся в роботу з переміщення нових бронелистів ремонтною ділянкою – для тих кораблів, які повернулися пошарпані з останніх сутичок…



місто D, 2014

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.10.2016 14:02  Тетяна Чорновіл => © 

Подумалось, що нас ворог застав зненацька. Не зміцнені форпости ні в простих жителів, ні в бійців.
Але з часом вийдемо на належний рівень...Найголовніше - форпости душ зміцнити.

 15.10.2016 16:44  Каранда Галина => © 

та да... людина до всього звикає...