18.10.2016 18:11
лише 18+
183
    
  1 | 1  
 © Роман-Мтт

Зомбі-Україна

Зомбі-Україна передмова

Історико-географічна довідка

«Нова та новітня світова історія. Місце Зомбі-України в історичному процесі»


Зомбі-Україна: територія - 480 тис км2, населення - 36 млн. столиця - м. Києв.


Населення – переважно сільське, міста зруйновані. Країна має добру армію, розвинене сільське господарство, якусь занедбану промисловість, величезний ПЕК, що залишився в спадок від СРСР. Транспортна інфраструктура – розбита, відновлюється.

Зомбі-Україна утворилася після визвольної війни проти СРСР, від якого відділилася восени 2013 р. Війна за повернення до імперії тривала з грудня 2013 по грудень 2018 років. Війну виграно за допомоги союзників: Іспанії, Молдови та Об`єднання кантонів Полічехії.

Також на мапі світу на цей час присутні: Італія, Османія, Скандинавський Союз, Англія, Іспанська Америка (південноамериканський континент), Китай, Японія, інші країни.

СРСР після війни розвалився, Росія на його місці не збереглася. Зараз це якісь непевні північні території з квазі-державними утвореннями.

Сьогодні Зомбі-Україна це перспективна для розвитку країна Східної Європи. Але є одна проблема...

Важливі історичні події для Зомбі-України:


• 1914 р: Іспанія, накопичивши ресурс за рахунок своїх колоній в Південній Америці, об`єднує країни західної і центральної Європи.


• 1941 р: Молдова починає війну і приєднує до себе частину країн центральної Європи. Щоб протистояти молдаванській навалі, країни східної Європи та Балтії утворюють Об`єднання кантонів Полічехія на чолі з Чехією та Польщею.


• 1953 р: під керівництвом Хрущова з`являється об’єднання СРСР – Союз Республік-Сателітів Росії і тримається до 2013 р. Утворення виникло на уламках Російської імперії, яка якось ще трималася до цього часу, але була розірвана хрущевськими комуністами на шматки, і потім знову зібрана до купи в щось на подобу СРСР-2, але ніким не визнане в світі.


• 30 березня 2001 р: вибухає перший енергоблок Ростовської АЕС. Після запуску третього енергоблоку АЕС в 2010 р, на станції вибухає нещодавно відремонтований перший блок. Подія стається 18 березня 2010 р. Будівництво та експлуатацію станції продовжують аж до початку війни в 2013 р, Під час війни її остаточно зруйновано.


• 2016 р - бомбардування Запорозької АЕС авіацією СРСР.


Описувані події стартують 13 травня 2019 р.


придбати книгу можна тут: 

//bookri.com.ua/product/roman_mtt_zombi_ukraina/



Zp-місто, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!