21.10.2016 18:05
для всіх
228
    
  9 | 9  
 © Титаренко Оксана Олександрівна

Перевчилася

Плюс та мінус притягуються... Нерозумні люди знайшли це правило у фізиці й вирішили перевірити на собі. Дівчинка А звернула увагу на поганого хлопчика Б, і суспільство, представлене у вигляді нескінченної суми многочленів, благословило їх у добру путь. Через 5 проміжків часу А все частіше думає, чи має сенс життя простої людини, впадає в депресію. Вирішіть проблему.

І так: переписуємо коротку умову, а потім великими літерами РОЗВ`ЯЗАННЯ.

1) Розглянемо почуття як невід`ємну складову зламаного механізму. Голод (сексуальний, психологічний і той, що змушує нас купувати гречку) спричинив бажання Б до А. Що керувало свідомістю А лишається невідомою. Складемо рівняння:

Першочергове виховання (сім`я, релігія) в квадраті + негативний і позитивний вплив соціуму + саморозвиток = ілюзія праведного життя. В кожному із доданків криється причина симпатії до Б.

2) Розглянемо життя А як низку впорядкованих подій, що утворили невідому до першого рівняння. Частинний випадок: знайомство Алкоголем розбавленої особи та Барана дівочої мрії (в подальшому записі А й Б) – це одна з причин для укладення шлюбу.

3) Розглянемо шлюб як симбіоз голодного Б і попередньо п`яної А. Період трезвіння супроводжується піврозпадом нервової системи. Побутові стреси ввійшли в програму «День» і встановили пароль на користування грою «Ніч», взаємозв`язок об’єктів має координаційні порушення: після 19:00 траєкторія Барана зміщується вліво.

На координатній площині знаходимо точку «Омріяна кав’ярня», що є перетином руху спиртного, Рудоволосої дівчини й нашого Б.

4) Довівши методом математичної індукції, що протилежності дратують одне одного навіть у випадках тимчасового притягування, розглянемо зраду як творчий пошук собі подібної людини, а також як джерело життєдайної енергії.

5) Проаналізувавши ситуацію, методом підбору шукаємо правильну відповідь до поставленого питання.

На множині недійсності шлюбу розв`язком проблеми є розлучення. Перевіряємо область допустимих значень у свідомості А та Б. Об’єкт Б порівнявши коефіцієнт корисної дії дружини й коханки задовільняє розлучення у разі відсутності морального тиску знайомих та намагань об’єкту А знищити його як матерію. Об’єкт А читає статуси В Контакті, ходить до психолога, домовляється із Буддою про перетворення свого колишнього на Їжака.

На множині дійсності шлюбу розв’язок полягає у перевихованні А та Б, що є неможливим через відсутність вірьовки, каменя й річки.

Існує третій випадок: границя між множиною недійсності шлюбу та дійсності, та саме вона призводить А до роздумів про сенс життя і затяжної депресії.

Отже, розв’язком задачі є розлучення. Проблему вирішено. Тепер шукаємо велику книжечку із правильними відповідями… Зверніться до Бога, благайте прощення одне в одного, і Всевишній допоможе Вам… Мій мозок нещасного математика дещо здивований і лається на міжклітинному рівні. Відповідь неправильна. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.01.2017 09:56  Соня => © 

Дуже гарно !!!

 22.10.2016 00:18  Каранда Галина => Артюх Леся Вікторівна 

це теж по темі)

 21.10.2016 22:40  роман-мтт => © 

я такого вишуканого, математично вивіреного і одночасно простого оповідання про звичанісеньке побутове блятство ще ніколи не читав! круто! знімаю капелюха і вклоняюся автору!
так, іще забув написати - іржав! :)

 21.10.2016 19:54  Каранда Галина => Сергій Семенов 

ще трохи свіженької математики))

 21.10.2016 19:50  Каранда Галина => © 

клас!!)))))

{#}