24.10.2016 19:38
лише 18+
173
    
  1 | 1  
 © Роман-Мтт

Міський сонет

Міський сонет вірш-відповідь

з рубрики / циклу «стіхо»

відповідь на вірш © Ірина Червінська-Мандич "А, може, досить?"


А, може, досить?.....ні, продовжим.

не згадано ще те, що є для міста рушієм:

безпека, гроші, радості безмежжя

на фоні куцих і мілких проблем.


достатнього хліба, тепло срати, 

і є від чого підзарядити власний аватар, 

нема кохання, совісті, манер?..

не варто додавати

пункти

до списку куцих і мілких проблем.


доволі затишно, волого, темно -

умови ідеальні для продовження життя.

тому не треба піднімати теми

про те "навіщо ти живеш?", накшталт "хто я?"


сидим, гниєм, сивіємо повільно, 

радієм мовчки, і мовчки спостерігаєм фон

новин, кіно, чужих розмов, 

погодні зміни, перелік інших тем...

і не розширюєм список

мілких і куцих

люських

проблем.



Zp-місто, 2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!