05.11.2016 07:50
лише 18+
33
    
  1 | 1  
 © Анатолій Костенюк

Сонет №8

Сонет №8

з Мікеланжело




Немає щасливíшого заня՛ття:

охоплює віночок польовий

голівку милу, вогнепад по ній

волосся золотого, як багаття.


А скільки насолоди знає плаття, 

що полонило стан її стрункий, 

як непомітно кульчик дорогий

цілує у щокý її з завзяттям!


Шовково сяючи у світлі дня, 

як ніжно стрічка віє на повіки, 

як цей кулон між персами затих…


І поясок, що талію обняв, 

шепоче тихо: «застібнýсь навіки…»

О скільки праці тут для рук моїх!



м. Луцьк, 27.10.2016р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!