26.03.2011 11:16
для всіх
1809
    
  - | -  
 © Апальков Александр Владимирович

Запрошуємо авторів до збірки сучасних текстів про щастя „FELICITAS”

Шановні автори!


Запрошуємо вас до колективної збірки сучасних творів про щастя „FELICITAS”


Приймаються тексти /проза, поезії, ессеї/ (українською, або російською мовою).


До участі запрошуються автори всіх регіонів України та закордону.



Умови: прозові та поетичні тексти мають бути не більш 3-х сторінок формату А-5, (12-й кегль, електронної версії в програмі Word). Термін надсилання творів: до 27 квітня 2011 року.


Докладно про проект „FELICITAS” на сайті //io.ua/s107374


* Автор надсилає обов`язково короткий біографічний нарис (українською мовою), зазначаючи рік народження, публікації, книжки, веб-сайт.


Авторський примірник "FELICITAS" гарантовано.


Текст твору (на дискеті 3, 5, CD, або електронною поштою zeitglas@ck.ukrtel.net) надсилається за адресою видавництва.

видавництво "Склянка Часу*Zeitglas"

Вул. Шевченка, 31/32 Канів, 


Черкаська обл.


19002


Tel/fax 04736 - 36805


zeitglas@ck.ukrtel.net


www.zeitglas.io.ua




Кошти від реалізації цього проекту підуть на видання книги вибраної

прози найкращих авторів журналу "Склянка Часу" за 15 років його життя...




** З повагою, видавництво "Склянка Часу*Zeitglas".


** Довідки за тел. (04736) 36805, або zeitglas@ck.ukrtel.net




• Примірники попередніх випусків тематичних збірок можна замовити в редакції післяплатою, за ціною 30 грн., враховуючи поштові витрати.



Канев, 25 березня 1011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!