30.03.2011 12:57
-
694
    
  5 | 5  
 © Тетяна Чорновіл

НЕПОТРІБНИЙ СОНЕТ

НЕПОТРІБНИЙ СОНЕТ

з рубрики / циклу «СОНЕТИ»

Ти думаєш, що я хотiла 

Твого нещастя чи жалю? 

Зажди, ще кровi пiдiллю 

В твiй келих й крихти свого тiла 

 

Як на причастя, розділю. 

Тобi нема до мене дiла? 

Пробач, що мрiяти посмiла. 

Я знаю, винна, що люблю, 


Що не готова до розлуки, 

Що досі не змогла забуть 

Твою розмову, очі, руки… 


Та знай, на твій без мене путь, 

Звертати більше я не стану. 

Сонет лиш допишу й розтану… 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.03.2012 09:28  © ... 

Дякую за відгуки! Сюди навідуюсь рідко! :))

 25.02.2012 00:26  Каранда Галина => Тетяна Белімова 

))))) а Ви по сонетах ідете?)
мені чомусь не близький цей стиль, а Ви, бачу, любите!))

 25.02.2012 00:21  Тетяна Белімова 

Чому ж таку довершену поезію ніхто не коментував? Як же гарно! Сонет лиш допишу й розтану... І тема кохання як причастя вищої таємниці!