07.02.2017 13:24
лише 18+
246
    
  8 | 8  
 © Оксамит

Просто так, або десь там

Просто так,  або десь там

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

В зів`ялих листочках хто може вгадати,
Красу всю зеленого гаю? І Франко

Десь там... веселка і політ нічних бражників перетворюється на бурхливий потік метеликів, нові вершини манять і гукають, гострі відчуття ризику створюють легенди...

... знову квіти? Просто так?., але ж я знаю, що просто так нічого не буває...

Кожен день обов`язково повинен бути святом... Нові події, нові зустрічі, нові можливості. Відкриваєш вранці очі і радієш новому дню! А ще кожен новий день це можливість бути новою. Друга зачіска, друга посмішка, другий макіяж, другий аромат... Вчора витончена з томним поглядом мрій... Сьогодні екстравагантна, смілива, викликаюча! Завтра оптимістка впевнена в своїй чарівності... А насправді?

Скільки таємниць може приховати жінка? Кажуть, що душу жінки як і характер чоловіка можна пізнавати все життя. Чуттєвість чи амбіції в них живуть? Флірт чи містика? Схильність до пригод чи мрії про домашній затишок? Зовнішні атрибути успішності чи романтика? Таємниця яка захована всередині. Зрозуміти неможливо, можна тільки відчути...

... знову квіти... Просто так.., хтось скаже, що так не буває, але я знаю, що все залежить тільки від мене.

Десь там.., веселка, метелики, легенди, перемоги.., просто так.., бо знайти нові характери після зіграних "шедеврів" майже неможливо...



там де весняні квіти зайві, 7/02/2017

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.02.2017 10:05  Тетяна Белімова => © 

Дуже гарні квіти - для гарної жінки! І напевно, це - гарно, коли є можливість бути іншою, щодня інакшою, відмінною. Новий образ - нове світобачення)))

Щасти, пані Аллочко!

 07.02.2017 15:15  Люлька Ніна => © 

Пані Аллочко, дуже рада за Вас і за Вашу надзвичайно приємну прозу. Просто Чудово!!!

 07.02.2017 14:18  Панін Олександр Миколайович... => © 

Квіти можуть
бути
і просто так,
вони люблять,
коли люблять
їх.