16.02.2017 18:33
для всіх
82
    
  3 | 3  
 © Маріанна

Перехрестя


Навіщо вони сходяться в тому одному пункті? Навіщо розбігаються знову дороги? Такі чужі. Але є одна. Та, яка веде саме туди, куди повинна.

Вона поспішала. Літак чекати не буде. А ще реєстрація. І так запізниться. Та щось постійно затримувало. Перевірити, скласти, не забути. Стільки дрібниць. Ніяк не відпустить домівка.

Та треба. Таксі вже чекає. Останні приготування і двері зачинено. Назад шляху немає. Що ж так щемить у передчутті?

Ні, не вірить у передчуття. То все дрібниці. Просто хвилювання. Машина, водій вітає. Салон запрошує. Рушили.

‑ На коротшому шляху корки. Поїдемо в об’їзд. – Водій попереджає.

‑ Гаразд.

Так швидше буде. Мабуть. Водій знає краще. Тільки б встигнути.

‑ Швидше, будь ласка.

Авто набирає швидкість. Виїжджає на перехрестя. Світлофор блимнув зеленим оком і на зустріч вилетів джип.

Скрип гальм. Удар…

Перехрестя зупинило гонитву.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.02.2017 10:04  Леонід Пекар => © 

В такі моменти не може скрипіти. Скрип, це коли кватирка погойдується на протязі. Коли машина гальмує, покришки вищать, а не гальма, бо колеса блокуються через різкий удар по педалі гальм і далі машина іде юзом, ковзаючись гумою по асфальту, звідси такі звуки. Перепрошую за надлишок деталей.

 17.02.2017 09:39  Тетяна Белімова => © 

Сьогодні день таких подібних тем - перехрестя... роздоріжжя... Тільки у Світланки Холодної роздоріжжя - це новий етап життя, а у Вас - зупинка... Так буває!