02.03.2017 13:51
для всіх
147
    
  2 | 2  
 © Григорій Божок

Поету - другу

Поету - другу

Українському поету Георгію Грищенку - 80

Мудрий, добрий, щирий Жора, 

Ти сьгодні звівсь на гору, 

Що вершиною стоїть

На десятків вісім літ.


Земля скільки оберталась, 

Скільки сонечко вставало, 

Буйний вітер повівав -

Ти все ріс і виростав.


Пережив війну і голод, 

Натерпівся в спеку й холод, 

Скромним був і без зазнайства, 

Хоч високим став начальством.


Пережив свої посади, 

Радянську й українську влади.

Як на пенсію пішов -

У віршах себе знайшов.


Тут здобутки гарні маєш -

До двох тисяч доганяєш, 

Знов вершина поміж нас -

На Парнасі твій Пегас.


Хай роки ідуть щасливо, 

Мудро пишеться й красиво, 

Світить зірка майбуття, 

Завжди радує життя!


Тебе радо я віншую, 

Обнімаю і цілую! *На фото - ювіляр з випускного альбому

УАСГН 1961р.



м.Київ, 2.03. 2017р

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.03.2017 08:28  Каранда Галина => © 

 03.03.2017 01:21  Тетяна Чорновіл => Георгій Грищенко 

 03.03.2017 01:18  Тетяна Чорновіл => Георгій Грищенко 

І я приєднуюсь до чудового поетичного привітання

талановитого Поета і чудової Людини!

З поважним ювілеєм Вас, Георгію!

Бажаю щастя доброго земного, здоров"я міцного козацького, зоряного натхнення й надалі!!!

Будьмо!))

 02.03.2017 16:19  Ем Скитаній => © 

приєднуюсь до цього чудового віншування!..