03.03.2017 03:25
для всіх
287
    
  3 | 3  
 © Борис Костинський

Хлопці зі сталі. Марш "Правого сектору"

Хлопці зі сталі. Марш «Правого сектору»

з рубрики / циклу «За Україну!»

Гей там! До біса

соплі й печалі!

Це "Правий Сектор"-

хлопці зі сталі!

Смерть ворогам!

Нації слава!

Ярош веде

не для забави!

Зайда нехай

скоро тікає -

"Сектор" іде, 

"Сектор" стріляє!

Є Провідник, 

є Україна -

буде кацапам

кара-руїна!

Бог тільки мужнім

допомагає.

Душі героїв

линуть до Раю.

Не за платню, 

не за медалі -

б`ються за Неньку

хлопці зі сталі!


17.08.14р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.11.2018 09:38  Гаврищук Галина => © 

"правий сектор"-- це байка москальських масмедіа для доказів загрози ніби фашизму в Україні. Насправді в Україні про них вже давно нічого не чути і не знати... Колись вони були замішані в рейдерстві, як посібники олігархам. Ярош - ніхто, як і депутати. Там одне кодло. Ті, що ще кричать, просто кричать, а вдіяти нічого не можуть. Вся прокуратура, поліція, генеральщина повиробляли собі посвідчення учасників АТО і мають тепер пільги, хоч там їх не було...А солдати лікуються за свій кошт або волонтерів. Не вірте пропаганді. Простий найманець-солдат в стократ вагоміший, ніж ті "бійці", що на слуху.

 06.03.2017 23:55  Надія Крайнюк => © 

Борю, гарно написав. Начебто все і вірно. А тільки не можу зрозуміти, куди подівся отой Ярош, що про нього ні слуху, ні духу. Чи може і справді готується до чогось важливого? ***Щасти!

 03.03.2017 17:02  Юрій СЛАЩОВ => © 

Борю, дивуюся, чому Ярош мовчить?! Нормальна людина, не може собі уявити, як це можна, одночасно, воювати і торгувати з ворогом?! І лише злодії "пані" Королівська&чоловік переконали український уряд і пана Гройсмана в зворотному! Начеб-то, в цьому є пряма вигода української нації. Де логіка?! Гидко дивитися, як у зв`язку з блокадою ОРДЛО, все більше українських політиків поверх вишиванки одягають ватники.

 03.03.2017 09:16  Тетяна Белімова => © 

Гарний бойовий марш, пане Борисе!
Я тут трохи не по темі хочу привітати Вас із Всесвітнім днем письменника! Натхнення!