10.03.2017 21:35
для всіх
116
    
  - | -  
 © Душа

Сила молитви Праведника

Перш ніж благати про щось Бога, подумайте, про що Ви просите, та не дивуйтеся тому, що Він Вам це не дасть. (Ольга Липа)



Як часто люди моляться, просять про щось Бога і самі не розуміють з чим звертаються до Всевишнього!


Наприклад, люди просять покарати своїх ворогів, просять чужого чоловіка собі в нагороду, або благають Господа, щоб ніхто ніколи не довідався про те, що дитина не від чоловіка, а від сусіда! Молять про війну. Злочинець, йдучи на злочин, адже теж молиться. Просять про те, що-б ніхто і ніколи не дізнався про великої брехні, і те, що щастя і благополуччя побудовано на лукавстві, і на горі інших людей. Люди благають про перемогу будь-якою ціною. Про те, щоб дізнатися чужі таємниці, або потішити своє марнославство в променях шаленої слави!


Я знала у своєму житті одну людину, хорошу людину, але як кажуть "без хребетну", дорослого і здорового чоловіка, який все життя молився до Господа, щоб той дозволив йому виграти мільйон у лотерею, і жити безбідно і все так само бездарно! Відьма перед тим, як розкладати карти, теж молитися. Дуже багато, як це не сумно, моляться про позашлюбних інтимних зв`язках, і про задоволення свого бажання. Хтось просить нещастя іншим людям і цілим народам. А жінки і чоловіки, які відмовилися від власних дітей і навіть не дали поглянути на Божий Світ, щиро, повірте мені, щиро дивуються, чому вони нещасливі і не можуть мати дітей!


А той, хто довго молився про праведне, про те, що у відповідність з Божими Заповідями, ось, він отримує це. Тільки, що потім? Мало хто вміє втримати в руках своє щастя і не розтоптати його. Той хто молився про нормальну, щасливу родину, отримавши її повинен лише обійти спокуси, відбивати їх молитвою і гарячим серцем, як Божим щитом. Тому, будучи благословенним Господом великим щастям, потрібно кожен день благати Його о великій благодаті зберегти його у незайманому вигляді.


Той, хто отримав хорошу роботу, повинен лише служити чесно на своєму терені, так само як і не бажати чужого, не заздрити начальнику і більш успішним колегам. Той, хто отримав багату спадщину, не повинен ставати лише жадібним. А хто отримав керівну посаду, не повинен ставати жорстоким. А, отримав у нагороду дитя, найкраще і найдорожче, що є на Світі, повинен берегти його до останнього подиху, і ніколи не ображати.

А, отримав щиру і ніжну, вірну любов, велику благодать, яка дається нам в нагороду, треба тримати її щосили в своїх обіймах і вірити своєму чоловікові (дружині).


Друзі мої, перед тим як молитися, навіть якщо Ви молитеся про що-небудь зовні благородне і зрозуміле. Подумайте! Навіщо Ви про це просите? Дайте відповідь самі собі на це питання, загляньте собі у Душу, настільки Ви щирі?!! Що Вами рухає? Примха, каприз, бажання, марнославство, грошолюбство, або просто брехня? Я знала жінку, яка докладала великі зусилля, щоб привести грішника у Церкву і змусити його молитися та кається, але робила вона це, лише за тим, щоб потішити своє марнославство, і розповідати іншим, яка вона молодець, більш того, під моїм тиском, вона і сама зізнавалася в цьому, мовляв так вишукано лукавий її спокушає!


Вірте своєму Богові, і перш ніж просить його про що-небудь, подумайте, чи не благайте Ви Господа, про порушення Його ж, Божих Заповідей?!! Чи Ви Живете за Ними, і готові жити у відповідність із Заповідями?!! Бо в іншому випадку, не дивуйтеся чому Бог глух до Ваших молитов!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!