21.03.2017 19:38
для всіх
109
    
  2 | 2  
 © Душа

Лист

Якби моя любов могла захистити тебе від усіх бід... Укрити тебе від дощу і палючого сонця... Зцілити твої рани... Щоб ніхто і ніколи, ніяка сила не змогли заподіяти тобі біль і зло... Якщо б я могла подарувати тобі найбільш прекрасних синів, які будуть радувати твоє батьківське серце і вселяти надію в майбутнє й віру в благополуччя... і дочок, які будуть висвітлювати твоє серце, як південні і самі теплі зірки. Захистити тебе від злої долі і підлих й позбавлених благодаті, грішних людей... Стати світлом, який буде радувати тебе, зігрівати, висвітлювати твою життєву дорогу... Зберегти наш рай, від усього сущого і несущого... Тримати тебе за руку все життя і ніколи не відпускати, і через багато епох піти з тобою у вічність, милуючись з неба, нашими нащадками... Стати насолодою твоїх очей, твого серця, твоєї прекрасної Душі і гарячих губ... Одягни на мій палець обручку і забудь, своє життя до мене... Бо я завжди, із самого свого народження, жила в твоєму серці і твоєї Душі, і ти шукав мене все життя... Дякую, що ти мене знайшов...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.03.2017 09:19  Тетяна Белімова => © 

Красива Ваша мова, пані Олю)) Прочитала з насолодою.