22.03.2017 14:25
для всіх
66
    
  4 | 4  
 © Маріанна

Поезії

Гойдають слова-павутинки поезії ритм, 

Колишуть емоцій краплинки натхнення мотив, 

Вертають загублені світу й життя кольори, 

Поезія - захист надійний в часи самоти.


Складуться слова - намистинки мелодії сну, 

А може розбудять яскравими звуками битв, 

І вже не залишать страхам на поталу одну.

Поезія завжди напружений шепіт молитв.


Нехай не змовкають оті відболілі слова, 

Можливо їх пісня поверне до прагнень, змагань, 

Яких не уникне ніхто, доки пісня жива

Замкне у собі міліони благань і вагань.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.03.2017 10:26  Тетяна Белімова => © 

Про поезію не втомлюємося говорити)))

 23.03.2017 08:47  Тетяна Чорновіл => © 

Гарно. Відчутні рядки.

 23.03.2017 01:42  Ганна Коназюк => © 

Гарно про поезію!!!
Сподобалось!!!