22.03.2017 18:31
для всіх
159
    
  1 | 1  
 © Душа

Афоризми

Не можна стати частиною цілого, не будучи нею спочатку.


Все минає - головне залишається, пусте розчиняється в століттях, справжнє вічно, а любов завжди повертається!


Мрії стають реальністю, а людина щасливою, тільки вона довіряється Божiй Волі!


У зовнішніх обставинах багато складнощів, але поки у тебе є твій світ і люди в яких ти віриш, які ніколи не зрадять - ти сильний.


Все, що є в нашому житті, відбувається з нашої мовчазної згоди. (Так, люди! Вибір є завжди, просто Вам простіше думати, що його у Вас немає, і ніколи не було)


Викривати і засуджувати, не одне і теж. (я зазвичай изобличаю))


Ми боремося з пітьмою, а вона бореться з нами!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.03.2017 10:03  Тетяна Белімова => © 

Афоризми вельми складні для виконання. Концентрат думки, навіть мудрості. І водночас розрада в тяжкі часи. Читаємо їх і віримо, що зможемо прикласти їхній сенс до нашого життя і поліпшити його. На жаль, для багатьох мудрість афоризмів - таїна за сімома печатками, бо не звикли до алегорій, образного мислення, до розумової праці загалом. Буває, що відчитується зворотний бік написаного, про існування якого автор ніколи б і не здогадався. Це гра мови, яка подібна до гри фотокартки на стадії проявлення (негатив передає чорне білим і навпаки).

Усі відчулися, пані Олю. Особливо припали до душі перший і п`ятий - нічого ні додати, ні відняти. Цілісні. Наповнені. Для тих, хто прагне істини)))

 22.03.2017 19:49  Панін Олександр Миколайович... => © 

Цікаві роздуми.
Пітьма не бореться, вона, скоріше, поглинає.
А ми боремось із поглинанням?
Хоча з Пітьмою усе дуже неоднозначно.

 22.03.2017 19:43  Каранда Галина => © 

щодо п`ятого - а якщо цеглина на голову падає, чи ДТП, чи онкозахворювання - де тут наш вибір?

і першого не зрозуміла...