23.03.2017 02:42
лише 18+
186
    
  2 | 2  
 © Серго Сокольник

Купи мене!.

Купи мене!.

-Сезам, зачинись!

...кам"яні двері зачиняються і морок печери охоплює шукача скарбів...

Господи, ну як важко боротись з ранковим недосипом, особливо коли ти півночі читав...

Ці східні сюжети ще й досі у напівсонній голові, і голова у вагоні метро сама собою хилиться на плече у той час, як тіло затиснуте між інших тіл у людській тисняві ранкового "піку"...

Голова хилиться на плече... Дотик... Голова торкнулася голови...

Погляд!.. Твій спантеличений, трохи здивований, трохи вибачливий дівочий погляд...

Які очі... Який жертовний погляд... Де?.. Де я тебе бачив, цей неповторний погляд східних очей?..

Десь... у минулому... в одному з прожитих життів...

Вагон хитається і наші тіла мимоволі торкаються одне одного, крізь легкий літній одяг дотик пружних дівочих грудей відчувається гостро-оголено... Ця ранкова чуттєвість, залишена у ліжку сама на себе через потребу їхати по справах...

По справах... Які ж у нас з тобою були справи, чарівна незнайомко, в тому нашому, давно прожитому минулому житті?

Де ми зустрілись?

"Двері зачиняються... Наступна..."

Так. Наступна!!!

Я саме обирав собі наложницю на невільницькому ринку сходу...

Ти була наступною, бо перша мені не сподобалась. А ти...

Знову хитнуло вагон, я мимоволі торкнувся тебе рукою... Ти не відсахнулась...

Чому? Бо ти невільниця. Тебе покарають за непокору. І я зараз, заплативши за огляд, маю повне право торкати тебе... І ще... Ще... Цей твій погляд- ах ніяк не погляд остраху... В ньому прохання, погодження і все зростаюча зацікавленість...

Я не спішу... Бо нікуди спішити...

"Станція..." Ой як ще не моя... Час у мене є... Людей у вагоні меншає, проте ми не віддаляємось одне від одного...

Літо... У легкому відкритому взутті ми майже босі... Вагон тремтить (чи це ти тремтиш?) і наші ноги мимоволі раз по разу торкаються...

Що ж я ТАМ робив з тобою ще? Власне, все, що дозволив продавець... Ти була дорогою дівчиною... Незаймані дорогі... Їх дозволяють оглядати обережно... І я відчував... Як я тебе відчував!..

Відчував взаємний потяг твого тіла, здригання, бажання належати саме мені. Бо я таки гарний. Краще бути проданою гарному чоловіку... Це зрозуміло... Та було щось іще...

Це був акт таїнства. Таїнства взаємної згоди... Бо коли я розплатився і ми йшли чужим східним містом до готелю, у якому я мешкав, я відчував легкі пожаття покірної руки, за яку я тебе тримав... І ми обоє були щасливі... Я- гарним придбанням... А ти? Теж гарним придбанням... За яке не платила, але яке поза сумніву отримала... Чемна, вихована невільниця сходу...

"Станція..." Мене шарпнуло... Замріявся, дивись... Моя станція... Господи, у які часи ми живемо!.. Як щастя, бува, непомічене, стрімко пролітає обіч нас... І ми його не встигаємо ні вловити, ні впізнати, ні насолодитись ним...

Я стрімко прямую до виходу. Остання мара напівсну вилітає з голови геть. Справи, справи!.. Тепер я весь у справах...

Обертаюсь... Я не міг не обернутись...

Останній погляд... Які очі... І я читаю в них- як ти хочеш, щоб я... Купив тебе... І забрав із собою. Забрав геть із цього безглуздого життя з його обтяжливою свободою, просмерділими повітря самобіглими екіпажами, фастфудівськи-бридкою їжею, безглуздо-однорідною працею... Забрав у той наш минулий дивовижний східний світ казки, насолоди, кохання... Бо це дівоче щастя- НАЛЕЖАТИ...

Та я не можу. Бо- НЕ МАЮ ЧАСУ. Тобто наш час вже вийшов... ТОДІ...

"Двері зачиняються..." Самобіглий килим несе мене кудись угору, геть з печери Алладіна... Геть від полишеного найдивовижнішого зі скарбів...

...я спиною відчуваю той твій останній погляд, у якому благання- куди ж ти, хлопче?

Купи мене!..

23.03.2017

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.03.2017 08:28  Тетяна Чорновіл => © 

Неймовірно! Відчулось.

 23.03.2017 07:42  Георгій Грищенко => © 

Гарно. Щасти Вам!