26.03.2017 03:00
для всіх
349
    
  6 | 6  
 © Борис Костинський

Яничар

Яничар

з рубрики / циклу «Хохол - не українець!»

Україну ненавидить люто.

Все вкраїнське для нього - отрута.

Не дурний - чітко суть розуміє.

Та, як всі у РФ буть воліє.

Його діда заслали в Сибір.

А онук вихваля "рускій мір".

У віршах - про "славянскоє братство"...

Яничар! Отаке, хлопці, бля*ство!

Любить сало й горілочку з перцем.

Та не скиглить за Києвом серце.

Має прізвище щире - на "ко".

Але пише: "Я русский!"... Дурко!

День і ніч мріє "хунту сваліть"...

Як зустрінете гада - в`є*іть!


18.09.14р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.03.2017 16:48  Надія Крайнюк => © 

Дійсно, таких яничар серед нас дуже багато. Я з ними б`юся, не дивлячись, хто вони є. А звертати увагу на них треба і ставити на місце теж треба. Обов`язково, щоб вони не розкривали свого чорного рота. Зовсім недавно мені написав мій колишній учень, якого я обізвала ватником і видалила його зі списку друзів: - Над Сан, давайте мириться! Ну і так далі. Не знаю, чи прозрів, чи щось інше. Збираюсь написати прозу на схожу тему.
***Не розумію, де ти береш такі красномовні картинки. Дякую за вірш і підтримую кожне твоє слово, Борю!

 28.03.2017 17:02  Юрій СЛАЩОВ => © 

Біда в тому, Борю. що ось такі "яничари" існують серед нас, в Україні - і їх набагато більше ніж у Росії, Доречи, бути патріотом – й ще не ознака, хто носить вишиванку. та висловлює думки українською мовою, є такі падлюки, які кожен час, ллють багнюку на нашу неньку з полтавським або львівським акцентом.

 26.03.2017 11:44  Пендюра Едуард => © 

Як раніше- виходив самий кращий з одного табору і інший з іншого- хто переможе , того військо перемогло. Треба нашого Порошенка їх Путіна на ринг..І не треба словами, хитрощами, ідеями, а звичайною силою фізичною.

 26.03.2017 10:59  Тетяна Белімова => © 

А може, ну їх тих перевертнів? Хай не вертають в Україну. Чи варто на таких витрачати час? "Раби, підніжки, грязь Москви"...