26.03.2017 18:07
для всіх
178
    
  1 | 1  
 © Душа

Афоризми

Не плюйте в своє минуле, воно може стати Вашим майбутнім.


Жорстокий матеріалізм - зіткнувся з високим ідеалізмом.


Я думаю найбільший гріх бруднити чистоту, нищити чужі Душі, які тягнуться до Світла!


Ось така у мене Вам порада, спробуйте відпустити коханого, якщо і правда піде, значить, ніколи не любив.


Не просіть ні про що Бога, просто уповайте на Його Волю, моліться і вірте своєму Богу, Він знає, що Вам дати.


Світ погубить ні зло, але байдужість.


Той хто любить, ніколи не змусить Вас змінюватися!!! Бо, якщо Ви змінитеся на догоду кому-небудь, то перестанете бути собою, і навіть особа, подвигша Вас на це, втратить до Вас початковий інтерес.


Все минає - головне залишається, пусте розчиняється у століттях, справжнє вічно, а любов завжди повертається!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.11.2023 17:37  Казіміров Ігор => © 

"Не просіть ні про що Бога, просто уповайте на Його Волю, моліться і вірте своєму Богу, Він знає, що Вам дати."
Не попросиш - не почують, не постукаешь - не відчинять.... Ми живемо не тільки з Богом в душі, а і з людьми - робіть, що небуть...
"Світ погубить ні зло, але байдужість."
Зло - це вчинки, байдужість - бездіяьність. Погубить - (дієслово) дія...
"Той хто любить, ніколи не змусить Вас змінюватися!...."
Людина повинна весь час змінюватися - на краще... Той , хто любить - завжди змушує змінюватися на найкраще.

 27.03.2017 09:49  Тетяна Белімова => © 

Найбільше сподобалися про любов - усі три. Гарно сказали про Бога, про світлі душі. Хороші всі, щирі))))

 26.03.2017 18:23  Панін Олександр Миколайович... => © 

Глибокі афоризми, породжують багато асоціативних думок, які можуть дещо суперечити (удавано) першооснові.
Може така суть роздумів справжніх?
Цікаво, пізнавально.