08.04.2011 10:48
-
419
    
  1 | 7  
 © Антоніна Чернишенко

Час

Я бачу час, я знаю час, я чую 

Невпинний, невблаганний, дорогий, 

Що так покірно сам собі лікує, 

І все ж летить собі, кудись таки летить. 


Летить в минуле, з бідами людськими, 

В майбутнє, щастя по життю несе. 

І все погане, інколи щасливе, 

Із часом забувається усе. 


Відколи час існує, я не знаю, 

Мабуть старіший за усе життя земне. 

З минулого історію безкраю, 

Смутними відголосками несе. 


Ми думаєм, що управляти часом, 

Нам не під силу, та усеж ідем, 

Ми в ногу з часом, інколи за ним. 


Ми знаємо, що час цей невблаганний, 

Ми знаємо, що час не зупинить. 

Та часом я своїм, умію управляти, 

І з часом в ногу по життю іти. 



Оржиця, 19.06.2010р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.06.2011 20:45  Суворий 

Продовження лекції про тролів....

 08.06.2011 20:43  Суворий 

Троллинг — психологический и социальный феномен, зародившийся в 1990-х годах в Usenet. Многие люди один или два раза пробовали публиковать провокационные сообщения во Всемирной паутине просто из любопытства. Но у некоторых это переросло в привычку и даже в стиль общения в сети. Пока не существует серьёзных исследований того, может ли такой стиль общения у заядлых троллей перейти в реальную жизнь и в живое общение с людьми. С начала XXI века интернет-тролли стали образовывать собственные сетевые сообщества и организации, делясь опытом по наиболее эффективному разжиганию конфликтов. Сейчас любой популярный форум, группа новостей и вики-проект рано или поздно сталкивается с троллями и троллингом. Не избежала этого и Википедия (см.: викитроллинг). Как это ни парадоксально, иногда обсуждение проблемы троллинга перерастает в собственно троллинг, или оно им изначально и являлось благодаря усилиям троллей.

 08.06.2011 20:16  Суворий 

2 з половиною роки сайт був відкритий для вільного коментування без реєстрації і здавалось дуже дивним, що за цей час у нас було всього кілька випадків, коли люди дозволяли собі в висловлюваннях лайку та образи, чого вистачає на інших сайтах.
Останнє обговорення показало, що доведеться вимагати авторизацію для участі в дискусіях. Інакше безсенсна словесна перепалка ніколи не завершиться, а той хто її веде просто "тролить" авторів творів не несучи за це жодної відповідальності.

 08.06.2011 19:59  Суворий 

Щоб зрозуміти, треба показати іншим і отримати заслужену оцінку... Вірш слабенький. Не ви перші про це написали. Антоніна, це і є справжній критичний огляд творів. Звикайте.... :))

 08.06.2011 19:53  Суворий 

Не треба називати бездарями людей, які намагаються навчитись. По моєму більшість з тих, хто друкується, просто намагаються спробувати себе в тому, що їм подобається... І це правильно... Така категоричність незрозуміла...

 08.06.2011 19:52   

Дякую за підтримку.До критики відношусь абсолютно нормально.Просто перечитую знову і знову, і мені щоразу здається, що вони просто жахливі

 08.06.2011 19:21  Антоніна Чернишенко => Тарас Іванів 

Вам що сподобався вірш?Чи мої пропозиції стосовно імен?

 08.06.2011 19:18  Тарас Іванів => © 

Чудово, аж навіть гарно як!)))
Дякуємо.

 08.06.2011 19:09  © ... 

Тепер зрозуміло

 08.06.2011 19:08  Суворий 

Це скоріше саме інформаційні статті від автора... От так

 08.06.2011 19:07  Суворий 

Статті ми не виводимо спеціально. Вони не зовсім мають стосунок до тематики сайту...

 08.06.2011 19:05   

Можна одне питання?Оце у списку бачила статті Жулналіста, а на сторінці їх не видно?чи це в мене щось не так

 08.06.2011 19:04  Суворий 

Буде бажання - будете писати Антоніна.... Незалежно від вас. Головне тверезо дивитись на речі... Зрештою ви ж не за гроші це робите і не під примусом, а значить бажання є...

 08.06.2011 18:59   

Просто виставляти свій непотріб, коли тут такі АВТОРИ, не має сенсу.Та дяцую, що підтримуєте

 08.06.2011 18:57  Суворий 

До речі мені завжди цікаво було як штампує свої віршики Костянтин Меладзе і скільки в день... До сих пір так і не знаю.... :)

 08.06.2011 18:54  Суворий 

Вистрілювати шедеври можна коли за спиною купа списаного паперу і то на це не кожен здатний... А поки треба спокійно правити помилки і набивати руку. Зрештою просте перечитування вірша вголос відразу вкаже слабкі місця, де відсутня рима і спливають русизми...
Потім це все треба зачистити. А далі повторно виправити після спілкування з критиками. В результаті матимете вірш, який будуть читати інші і заздрити, що ви так можете.
Насправді ми нічого не знаємо про процес створення віршів-шедеврів. І далеко не факт, що у авторів вони виходили такими досконалими за 5 хвилин.
Це все покрито мраком... :)))

 08.06.2011 18:42   

Дякую, та все ж мені здається, що не моє це

 08.06.2011 18:38  Микола Щасливий => © 

Багато геніїв літератури теж були бездарні, але бажання писати було вище цього.


Кожній справі треба практика і писати теж треба вчитися. Той самий Пушкін, який кілометри віршів написав, він до визнання його генієм написав дуже багато літей і не думаю, що всі були вдалі.


Я навіть в якійсь автобіографії читав за одного дуже відомого письменника, що він почавши свій роман (який зараз знають всі, але, нажаль, я забув і автора, і твір) правив першу сторінку два роки. От і робіть висновки, що інколи треба три роки, щоб почати писати другу сторінку. Завжди треба присвячувати час справі, щоб вона дала плоди, інакше не можна.

 08.06.2011 18:17   

Відбило охоту й писати.Я знала, що мої вірші бездарні, добре хоч сказали поки не пізно.

 08.06.2011 18:16   

Ой, ви мене прямо в грязь змішали(((((((

 08.06.2011 18:16   

Ой, ви мене прямо в грязь змішали(((((((

 08.06.2011 16:51  Суворий 

Вірш однозначно потребує доопрацювання. Причому дуже серйозного. Не все що написано на одному диханні можна вважати кінцевим результатом. Будь-яка річ потребує вдосконалення, щоб зацікавити нею споживача. Вірші - не виключення....

 08.06.2011 15:04   

Да согласен, гениально)))))Мне нравиться

 13.04.2011 19:12  Мирра Лунич 

Ми думаєм, що управляти часом,
Нам не під силу, та усеж ідем,
Ми в ногу з часом, інколи за ним.

Просто гениально!.... Какой стих (не хочу опошлять великое слово "поэзия"), какой стихотворный размер, а рифма - "часом-ідем-за ним" - куда там Евтушенко, Костенко, Рожденственский....