27.03.2017 14:22
для всіх
189
    
  2 | 2  
 © Душа

Афоризми

«Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої ». (М. Бакунін).

Наскільки сильні почуття чоловік закладе у жінці, настільки вона і буде його Любити, Чоловік це цілий всесвіт, і який курс вiн взяв, такiм і буде життя і любов жінки!



Багате, але Бездушне життя, це, як чорно-біле кіно, все є, але все одного кольору і смаку, який не вабить.



Буває так, що люди живуть на сцені, але грають у житті.



Не судіть про людей за чужою думкою!



Не бажайте чужої долі, адже всі мрії коли-небудь збудуться, в цьому або іншому Світі, а якщо це не ваше життя, то і не ваші мрії... чужа частка не зробить нас щасливими, та і чи ми зможемо впоратися з чужою долею?...



Не треба опускати людей до свого рівня!


Людина, чий творчий шлях та стиль, суттєво відрізняється від того, що було до до неї, і існує одночасно з до нею, визнається або бездарністю, або генієм. Але бездарністю визнати легше!


Одноманітність - це утопія, принаймні на грішній землі.


Чому з неба падають зірки?... Це летять Янголи і розсипають на Землю Благодать!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.04.2017 23:41  Надія Крайнюк => © 

Дуже сподобався афоризм "Не судіть про людей за чужою думкою". Дякую! Бажаю щастя і добра!

 28.03.2017 09:37  Тетяна Белімова => © 

Останній дуже сподобався)) І думки про мистецтво, звісно. Інакшість - це добре, як на мене. Бути в руслі, плисти за течією - завжди простіше.

 27.03.2017 14:56  Панін Олександр Миколайович... => © 

"Янголи на землю сиплють Благодать".
Демони стараються благодать сховать,
Демона не слухай і за ним не йди,
Тільки Слово Боже - Світоч до Мети.