09.04.2011 19:55
-
512
    
  - | -  
 © Останній Романтик

Останні день коли вони кохали!

Це історія мого життя! Як все було кул!  

Теплий літній дощ, точніш злива!  

25 липня! Вони вдвох ходять по місту в пошуках місця в кафе щоб сховатись від дощу! Щоб пориматись за руки. Щоб подивитись:  

Йому на неї маленьку, смугляву дівчину з русявим волоссям, курносим носиком, і безмежно красиви і задумливими карими очима!  

І їй подивитись на нього високого, русявого, патлатенького, зеленоокого.  


Вони знайшли вільну кафешку! Зайшли міцно тримаючись за руки! Сіли замовили по чашці еспрессо!  

Їх погляди зустрілись і це було особливе почуття хвилини летіли, а вони тримаючись за руки дивились одне одному в очі, мовчали, але цей погляд каже більше тисячі слів.  

-Я тебе кохаю. Сказав він.  

-Я тебе також. Відповіла вона. І знову їх погляди зустрілись. І знову тишина.  

Так 5 хвилин.  

І нарешті офіціант приніс каву.  

І вони посмакувавши кави. Пішли до неї додому вона хотіла переодягнутись, адже ця злива добряче їх промочила.  

Ось її дома.  

Вона просить зачекати кілька хвилин! Для нього ці 5 хвилин без неї здавались вічністю.  


Він незнаходить місця ззовні, а в душі у нього спокій і впевненість. Вона найкраща, вона тільки моя, вона назавжди!  

І ось вона, королева його серця, яка ж вона прекрасна. Люблю її, подумав він.  


Вони пішли далі гуляти, тримаючись за руки! Так цілий вечір лише вдвох, лише слова, про кохання, лише цей закоханий погляд.  

І ось одинадцята година вечора день міста якраз має виступати ТІК.  

Вони ідуть туди до сцени, в парк там безліч людей, і безліч друзів його і її друзів та це для них неважливо їм нічого неважливо окрім одне одного.  

І ось лунає пісня "Ноябрь" під яку вони вперше поцілувались більше 9 місяців назад!  

Їх губи доторкнулись, руки сплелись палкими обіймами. І все ніби завмерло немає нічого є лише він і вона.  

Північ він проводить її додому. Ось її дім і цей останній палкий поцілунок, остання зустріч їх очей, останній раз їх серця бились в унісон. 



м. Переяслав-Хмельницький, 6 листопада 2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.04.2011 11:09  © ... 

Ми розійшлись через кілька днів(((

 09.04.2011 21:19  Лані 

Далііііі!